Добитници кључеве уручили Бојан Маровић и Смиљка Кадовић / IVAN PETROVIC-IPE
09/02/2022 u 09:27 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Добитница преузела аутомобил „toyota aygo”: Стојка Ујкић одвезла награду из „Дана”

„Дан” увијек дијели вриједне награде, зато нијесам одустајала, казала је Ујкић

Када је 31. јануара објављено име последњег добитника недјељне награде у игри „Сa `Даном` за новим воланом“ Подгоричанка Стојка Ујкић је помислила да је „завршено са наградама“. Није ни слутила да ће главна награда од „Дана“ аутомобил „toyota aygo“ овога пута бити баш њена.

– Још не могу да вјерујем да сам добитница аутомобила - казала је 77-годишња Стојка Ујкић на чијем су се лицу смјењивале сузе радоснице и осмијеси. Као редовни читалац „Дана“, Стојка је, како је казала, била и редовни учесник свих наградних игара које је досад оргнизовала наша медијска кућа.

image

Прва фотографија са наградом

IVAN PETROVIC-IPE

– Нијесам пропустила ниједно коло од када „Дан“ организује наградне игре. Редовно сијечем и попуњавам купоне, а кћерка је задужена да предаје коверте. Раније сам купоне слала на имена унучади, али са наградним играма нијесу имали среће. Када сам први пут освојила награду од „Дана”, купони су били насловљени на моје име, те сам тако одлучила да их шаљем искључиво на себе. „Дан“ увијек дијели вриједне награде, зато нијесам одустајала – казала је Ујкић.

Признала је да су је сви убјеђивали како су наградне игре намјештене, али да она није марила за то.

– Сваког уторка сам пратила добитника недјељне награде, односно ваучера за трговину јер сам очекивала да ћу барем њу освојити. Када се завршило извлaчење ваучера за трговину у Франци у вријендости 100 еура, помислила сам да је завршено са наградама, јер се ауту уопште нисам надала. Када ме је кћерка, која је била на послу, позвала мислила сам да се шали – испричала је Стојка.

„Toуotu aуgo” Ујкићева ће поклонити кћерки Марини, а остали чланови породице, како је нагласила, неће се љутити.

– Поред Марине, имам још сина и двије снахе, петоро унучади и праунуче. Сви се брину о мени, али одлучила сам да ауто поклоним кћерки која живи са нама. Она користи стари ауто који јој је брат дао – казала је добитница.

Како је нагласила, пензионерски дани њој и супругу почињу са „Даном“ и обећала је да ће тако и наставити, као и да ће тек сада бити редован учесник у наградним играма. Позвала је све „невјерне Томе“ да вјерују „Дану“ и окушају своју срећу. Добитни коверат из бубња је извукао прослављени црногорски музичар Бојан Маровић, који је јуче у редакцији „Дана“ упознао Стојку Ујкић.

image

Ујкићева испробала аутомобил

IVAN PETROVIC-IPE

Након извлачења, он је обавијестио Марину, њену кћерку, да су постали нови власници „toyotе aygo”.

– Када ме је Бојан позвао, помислила сам да ми „паук“ јавља да ми је однио ауто. Била сам на послу и у недостатку паркинг простора принуђена сам да паркирам на мјесто гдје „паук“ редовно односи ауто. Била сам збуњена и строга када сам се јавила на телефон. Бојан ме је питао да ли сам ја Стојка Ујкић. Затим је услиједило питање које ауто возим, застала сам и на питање одговорила питањем зашто му то треба. Када је почео да се смије и казао да смо добили ауто нијесам могла да вјерујем – испричала је Марина.

Како је признала, аутомобил јој је пријеко потребан, јер користи братов.

– У последње вријеме сам размишљала на који начин да подигнем кредит, да бих купила новији ауто. Сада о томе захваљујући „Дану“ не размишљам – поручила је она.

Лијепа вијест се брзо проширила па су, како је казала, услиједиле честитке са свих страна, чак и из Лондона од пријатеља и родбине из Аустралије. Када је упознао Стојку, Бојан Маровић је казао да се још боље осјећа, те да је срећан што је управо њој припала овако вриједна награда.

– Не да је аутомобил пошао у праве руке, него више од тога. Срећан сам што сам управо био ја та рука која је донијела срећу пензионерки – поручио је пјевач, који је заједно са Смиљком Кадовић, директорицом маркетинга „Дана“, уручио кључеве „toyotе aygo” срећној добитници.

Стојка је захвалила „Дану“ на награди, а Бојану пожељела сваки успјех у животу и каријери уз поруку да настави да и другима, као њој, доноси срећу

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:44