Радионице у вртићима / - Секретаријат за комуналне послове
22/11/2021 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Едукативне радионице за дјецу: Отпад – ресурс коjи треба искористити

Одржано jе 15 едукативних предавања за ученике школа са градског подручjа и приградског подручjа и пет едукативних предавања за предшколске установе - наводе из Секретаријата за комуналне послове

Секретариjат за комуналне послове, у сарадњи са „Медикс“ д.о.о., наставио jе сет планираних едукативних предавања за предшколске установе “Љубица Поповић” и “Звездице” на тему „Отпад – ресурс коjи треба искористити“, са  коjим су завршена едукативна предавања у овоj години за школску и предшколску популациjу.

- Одржано jе 15 едукативних предавања за ученике школа са градског подручjа и приградског подручjа  и пет едукативних предавања за предшколске установе - наводе из Секретаријата.

image

Радионице у вртићима

- Секретаријат за комуналне послове

Што се тиче мjесних заjедница са териториjе Главног града, у четвртак ће бити организована заjедничка радионица у мултимедидjалноj слаи КИЦ-а у складу са актуелним епидемиолошким мjерама. 

- Да би се оствариле позитивне промjене у избjегавању настанка и смањењу количина отпада од велике важности jе едукациjа приjе свега дjеце, младих, њихових родитеља и грађана како о отпаду, тако и о предностима и важности селектовања отпада тj. селектовања отпада на мjесту настанка. Треба да постанемо свjесни да на посредан начин можемо да утичемо на смањење количине отпада у природи, допринесемо уштеди енергиjе, смањењу загађења и трошењу природних ресурса - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 08:20