/ Ервин Ибрахимовић
19/09/2021 u 16:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Снажно смо на курсу заштите природних ресурса

Залажемо се за брже и ефикасније реформе у области кориштења шума, заштите ријека и језера, казао је Ибрахимовић

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић, подсјећа да су Бошњаци, као народ, 1991. године подржали одлуку да Црна Гора буде прва еколошка држава у свијету.

- Како прије 30 година, тако и данас, снажно смо на курсу заштите природних ресурса Црне Горе. Колико је за Црну Гору историјски важан 21. мај 2006. године, толико је за будућност наше државе, за очување наше природе, климе и свих ресурса важан и 20. септембар 1991. године. Бошњачка странка у складу са својим програмом подржава концепт одрживог развоја Црне Горе, посебно се залажући за заштиту животне средине. Залажемо се за брже и ефикасније реформе у области кориштења шума, заштите ријека и језера- казао је Ибрахимовић.

Он је данас присуствовао посебној сједници Скупштине Црне Горе, која је поводом овог значајног датума одржана на Жабљаку.

- Држава мора дати снажан печат трајном рјешавању проблема дивљих депонија. На овај начин, очуват ћемо нашу природу и нашу туристичку понуду подићи на још виши ниво. Бошњачка странка ће остати досљедна подршци одрживом развоју Црне Горе као и заштити животне средине.То је једини прави пут изградње еколошке и савремене Црне Горе- истакао је предсједник БС.

Он је подвукао да је “пред нама, као друштвом, много посла на путу, прије свега, развоја еколошке свијести”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 04:26