Владимир Јоковић / Портал Дан
24/11/2021 u 09:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоковић честитао Дан општине: Бар одликуjу несвакидашње природне љепоте, мултикултурализам и богатство различитости

Оваj прелиjепи град маслина посjедуjе броjне могућности коjе треба на адекватан и зналачки начин искористити како би се свима пружиле jеднаке прилике за живот и рад, каже Јоковић

Предсjедник Социjалистичке народне партиjе Црне Горе Владимир Jоковић честитао jе, у име СНП и у своjе лично име, 24. новембар, Дан општине Бар, свим грађанима овог града.

- Бар jе jедан од риjетких градова на приморjу, али и у Црноj Гори уопште, коjи одликуjу несвакидашње природне љепоте, мултикултурализам и богатство различитости. Управо по тим вриjедностима, као и славноj антифашистичкоj борби, Бар jе препознатљив већ годинама.

Оваj прелиjепи град маслина посjедуjе броjне могућности коjе треба на адекватан и зналачки начин искористити како би се свима пружиле jеднаке прилике за живот и рад. Изванредни туристички потенциjали даjу Бару шансу за много динамичниjи развоj и напредак у сваком смислу.

Увjерен да ће ове вриjедности бити наjвиши циљ за све грађане Бара коjи су посвећени развоjу свог града, наjсрдачаниjе вам честитам празник - каже се у честитки предсjедника СНП ЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:23