/ илустрација архива Дан
28/09/2021 u 11:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Министарство правде честитало Међународни дана Бошњака

Стога, користим ову прилику да свим Бошњакињама и Бошњацима у Црној Гори и дијаспори најсрдачније честитам овај значајан празник, наво је он

Министарство правде саопштило је да са посебним задовољством да Вам у име Министарства правде као и у своје име, упутим искрене честитке поводом 28. Сљудских и мањинских праваептембра, Међународног дана Бошњака, саопштио је државни секретар Бојан Божовић.

- Бошњачки народ су одувијек красили достојанство, мирољубивост и поштовање демократских принципа, заснованих на међусобном уважавању и повезаности. Узајамно разумијевање, солидарност и заједништво су нам посебно потребни у овим временима. Увјерен сам да ћемо заједничким снагама, искреним приступом, отвореношћу и посвећеношћу, истрајати на путу  изградње демократског друштва у  Црној Гори, уважавајући културну, вјерску, језичку и сваку другу разноликост Црне Горе, као њеног највећег богатсва. Стога, користим ову прилику да свим Бошњакињама и Бошњацима у Црној Гори и дијаспори најсрдачније честитам овај значајан празник- наво је он.                                                                                                                                     

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 06:18