/ фото: НТО
07/10/2021 u 15:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новинар француског листа у студијској посјети Црној Гори

Ouest France је најчитанији регионални дневни часопис у Француској, са циркулацијом од око 670 000 примјерака дневно

Национална туристичка организација Црне Горе домаћин је новинару регионалних дневних новина Ouest France, Иву Yves Hardy, који борави у студијској посјети Црној Гори у периоду од 5. до 10. октобра. 

Током боравка у дестинацији, Hardy је имао прилику да посјети Колашин и НП Биоградско језеро, а затим и Пријестоницу Цетиње гдје је, поред панорамског обиласка града возићем, посјетио Музеј Краља Николе. 

- Поред културно историјских знаменитости и природних љепота Хардy ће имати прилику да ужива у гастрономској понуди дестинације, а предвиђена је и посјета винском подруму Шипчаник гдје ће дегустирати црногорска вина компаније 13.јул - Плантаже. Ouest France је најчитанији регионални дневни часопис у Француској, са циркулацијом од око 670 000 примјерака дневно. Очекује се да ће чланак о Црној Гори као туристичкој дестинацији, у овом часопису, бити објављен у периоду новембар/децембар 2021. године. Обзиром на значајан број читалаца, објава у овом престижном дневном листу имаће позитиван ефекат на промоцију наше дестинације у Француској- саопштено је из НТО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 02:56