/ - фото: Марко Шолић
26/01/2022 u 18:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Последња пјесма Акија Рахимовског премијерно на Радију Д

Наш радио данас у 15 часова емитоваће сингл "Поново" и тако одати почаст музичком великану

У најтужнијим могућим околностима, група Парни ваљак се пјесмом "Поново" опрашта од Акија Рахимовског, свог пријатеља и брата те једног од најбољих и најпрепознатљивијих вокала ових простора свих времена, који нас је напустио прошле суботе.

То је пјесма за коју је ове седмице требало да буде снимљен и снимати спот и која је требала да буде најава велике турнеје Парног ваљка и новог студијског албума.

Стихове и музику за сингл "Поново" потписује Хусеин Хасанефендић Хус који је с Акијем чинио савршену симбиозу, захваљујући којој су безвременске пјесме Парног ваљка одгајале генерације слушатељки и слушалаца. Кроација рекордс и Парни ваљак су у спомен на Акија покренули иницијативу којом се на посебан начин опраштају од непоновљивог пјевача.

Више од 150 радио станица широм региона, међу њима и наш Радио Д, емитоваће сингл "Поново" данас тачно у 15 часова и тако одати почаст музичком великану.

Најзначајнији рок бенд наших простора се пјесмом "Поново" опрашта од човјека којему је музика била живот, који је својом неуништивом енергијом постао синоним врхунског фронтмена и узор генерацијама. Аки нас је изненада напустио, али његов дух и глас остаће заувијек уписани у свима нама који смо уз Парни Ваљак одрастали, заљубљивали се, смијали и плакали.

Аки Рахимовски, фронтмен Парног ваљка, биће сахрањен данас у 15 часова на загребачком Мирогоју у Алеји великана, у кругу породице и пријатеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:35