Николија Перуновић / - PRIVATNA ARHIVA
08/06/2022 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помозимо Николији: За лијечење у Ацибадему потребно 10 хиљада еура

Николија има годину и по, али, нажалост, заостаје у развоју и има установљен блажи облик аутизама. Николија слабије чује и потребно јој је лијечење на клиници Ацибадем

Никшићанка Николија Перуновић има годину и по дана, али, нажалост, заостаје у развоју и има установљен блажи облик аутизама. Николија слабије чује и потребно јој је лијечење у Турској на клиници Ацибадем, гдје вјерују да након поновних прегледа и анализа може знатно напредовати.

О овој маленој Никшићанки брине њена бака Оливера, јер се Николијина мајка Александра посветила њеној седмогодишњој сестри која болује од аутизма, епилепсије и церебралне парализе и која се од рођења лијечи. Николијина сестра је лијечена и ван Црне Горе.

image

Број жиро рачуна

- PRIVATNA ARHIVA
image

Број жиро рачуна

- PRIVATNA ARHIVA

Николијин отац страдао је у тридесетој години од струјног удара и једина примања ове породице су материјална давања.

Породица моли све људе добре воље да помогну овој маленој дјевојчици која је једина наследница свог рано страдалог оца који био јединац.

Николији је за прегледе, анализе, боравак и трошкове пута за Турску потребно око 10 хиљада еура. Уплате можете извршити на Николијин жиро рачун, како текући, тако и девизни који је у прилогу са потребном докиментацијом.

“Молимо вас као продица, помозите нам, вјерујемо у вас. Воља добрих људи нам је једина нада”, замолила је Николијина породица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:30