TikTok / -EPA
05/12/2023 u 11:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TikTok omogućava kupovinu ulaznica za koncerte u aplikaciji

Izvođači u nekoliko država mogu reklamirati svoje nastupe tako što će u vlastite video snimke na TikToku ubaciti linkove preko kojih je moguće kupiti ulaznice u aplikaciji

Korisnici aplikacije TikTok u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Kanadi, Australiji i na nekim drugim većim tržištima, mogu kupovati ulaznice za koncerte i druge događaje direktno preko platforme.

Usluga, koju TikTok nudi u saradnji sa kompanijom Ticketmaster, dostupna je u SAD-u još od avgusta prošle godine, prenosi Tanjug.

Izvođači sada mogu reklamirati svoje nastupe tako što će u vlastite video snimke ubaciti linkove preko kojih je moguće kupiti ulaznice u aplikaciji.

Svaki korisnik koji je na platformi verificiran kao izvođač može koristiti ovu funkciju, pod uvjetom da je iz jedne iz zemalja koje učestvuju u ovom projektu.

TikTok tvrdi da su rezultati iz SAD-a pokazali da je nova usluga korisna "kako za priznate izvođače, tako i za zvijezde u usponu".

Video snimke sa linkom koji vodi ka kupovini ulaznica je od avgusta prošle godine pogledalo 2,5 milijardi ljudi, ali nije objavljeno koliko ljudi je zaista kupilo karte za koncerte nakon pregleda snimka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:26