/ - Фото: Илустрација
08/05/2022 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Светосавска српска листа прикупља потписе за укидање санкција Русији

Један од доказа да нема промјена у Црној Гори, јесте управо и однос према Русији, вјековној заштитниници свих територија које су ушле у састав авнојевске Црне Горе, наводи се у саопштењу

Главни одбор Светосавске српске листе прикупљаће потписе за укидање санкција Руској федерацији од понедјељка 9. маја. 

Како су казали, потписивањем петиције грађани Црне Горе пружиће демократски отпор актуелној власти и исказати већинско неслагање јавности са антируском политиком коју креирају домаће НАТО елите.

- У Црној Гори се, нажалост, нијесу десиле промјене, него је поништена и срамотно обесмишљена велика побједа коју је извојевао народ, предвођен блаженопочившим митрополитом Амфилохијем 2020. године. Један од доказа да нема промјена у Црној Гори, јесте управо и однос према Русији, вјековној заштитниници свих територија које су ушле у састав авнојевске Црне Горе. Зато, у понедјељак, 9. маја Светосавска почиње теренско прикупљање потписа, а током друге половине седмице, грађани ће имати прилику да на штандовима, у већим градовима Црне Горе, својим потписима ''овјере'' улазак ове иницијативе у скупштинску процедуру, како бисмо све парламентарне политичке факторе приморали да се прецизно изјасне за или против Русије- поручује се у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:02