29/06/2024 u 16:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Plesna čarolija kluba "Beauty": Korak po korak do zvijezda

Publici su se između ostalih predstavili državni prvaci Anja Stojanović, Marta Marsenić, Maša Stojanović, Lana Radulović, Amina Selami, Elena Ćorić i Staša Kavarić

Plesni koncert "Korak po korak" koji tradicionalno svake godine u KIC-u "Budo Tomović" organizuje Plesni klub "Beauty" otvorile su državni prvaci i vicešampioni Svijeta u disciplini modern Marta Marsenić, Anja Stojanović i Maša Stojanović. Među prvima zaplesali su takmičari juniorske selekcije sa džez koreografijama, a nakon njih predstavili su se najmlađi i najslađi plesači ovog kluba. Na podijumu su zaplesali koreografije "Pčelice i cvjetići", "Plesna bajka za djecu", "Aladin i čarobna lampa", a onda su zasijale državne prvakinje Lana Radulović, Amina Selami i Elena Ćorić.

U šou stilu plesači su se predstavili koreografijama "Pepeljugine ptičice", duo mačkice, "Puttin on the Ritz", "Ja sam za ples", "Annie", "Magic", "Little parz", "Conga", "Cvjetići" i duo koji su plesale Anja i Tijana.

image
-

Publiku su bez teksta ostavili juniori i seniori. Nastupile su Amina Selami i Staša Kavarić, državne prvakinje u modern disciplini. Nakon njih nizale su se koreografije "Što te nema", "Animls", "Jack", a zatim je uslijedila zajednička tačka svih učesnika programa.

image
-

– Cilj ovog programa je da opiše razvoj modernog plesa, od prvih plesnih koraka do takmičarskog nivoa. Predstavili su nam se plesači koji su nedavno zakoračili u svijet plesa, kao i takmičari kluba. Sezona 2023/2024. godine bila je jako uspješna za naš klub. Iza nas je mnogo zlatnih medalja, prestižnih nagrada za doprinos razvoju plesa u Crnoj Gori, takmičenja u zemlji i inostranstvu. Na ovogodišnjem državnom prvenstvu dječija, juniorska i seniorska selekcija je u svim disciplinama ponijela titulu državnih prvaka. Veliki broj nagrada dobili su i solisti i parovi. Ponosna sam na svu djecu iz kluba, jer pokazuju veliku ljubav prema plesu. Posebno mi je drago što su spremni da stiču nova znanja iz svijeta plesa i što školu, ali i državu predstavljaju na najbolji način gdje god se takmiče - rekla je Gabrijela Vukašinović, iz PK "Beauty".

image
-

Koreografije, koje su ispraćene gromoglasnim aplauzom pripremile su Gabrijela Vukašinović, Sanja Drakulović i Marija Gazivoda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 18:49