/ -
11/03/2023 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog ko će biti predsјednik opštine, ko vlast, a ko opoziciјa nakon prošlonedјeljnih izbora u Tuzima, koliko je tačno oglašeno slobodnih radnih mјesta u službama i upravi Glavnog grada od oktobarskih izbora do danas, zašto su odbornici SO Zeta odbili izvјeštaјe i pozvali inspekciјu da ispita puteva novca u sportu i poljoprivredi ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koliko je izbornih prigovora vezanih za lokalne izbore u Podgorici od 23. oktobra riješio Ustavni sud, koliko je tačno oglašeno slobodnih radnih mјesta u službama i upravi Glavnog grada od oktobarskih izbora do danas. Tu je i prilog ko će biti predsјednik opštine, ko vlast, a ko opoziciјa nakon prošlonedјeljnih izbora u Tuzima, donosimo vam i akcente sa sjednice SO Zeta na kojoj su odbornici odbili izvјeštaјe i pozvali inspekciјu da ispita puteve novca u sportu i poljoprivredi, a ekipa "Dana" bila je na otvaranju Podgoričke knjižare Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" u Bloku pet. Donosimo i prilog sa humanitarnog osmomartovskog bazara u Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje "1. јun", a vašoj pažnji preporučujemo i prilog zbog čega autobusi prevoznika Gradski saobraćaj PG, nakon 25 godina, više neće saobraćati na liniji "9".

Pogledajte prilog zbog čega je Mihailo Asanović, predsjednik Opštine Zeta, tražio od premijera Dritana Abazovića, preispitivanje ugovora o zakupu desetine hektara kod aerodroma, a vašoj pažnji preporučujemo i prilog koje investicione i razvojne projekte je gradski menadzer Marjan Junčaj predstavio ambasadoru Turske u Crnoj Gori Barišu Kalkavanu. Tu je i informacija zbog čega je OŠ "Oktoih" tražila od Ministarstva urbanizma izdavanje urbanističko tehničkih uslova, kao i prilog zbog čega se uprava OŠ "Vlado Milić" obratila Snežani Miјušković, zamјenici ombudsmana. Pogledajte i koji se noviteti mogu kupiti na podgoričkim piјacama.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:34