/ -
17/06/2023 u 11:07 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog šta јe zakočilo izbor novih sekretara u Podgorici, da li Skupština Glavnog grada može da ukida DUP-ove, koji dio grada se smatra posebno seizmički aktivnim, te kako je u prošloј godini poslovalo preduzeće Vodovod i kanalizaciјa

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta јe zakočilo izbor novih sekretara u Podgorici, zatim prilog da li Skupština Glavnog grada može da ukida DUP-ove, ali i koji prevoz će građani Zete koristiti do Podgorice. 

Pogledajte i prilog za koliko će građanima Zete biti umanjen porez na nepokretnost, te za kada su zakazane sjednice Skupštine Opštine Zeta na kojima će se raspravljati o smjeni Luke Krstovića, predsjednika parlamenta, ali i o deklaraciјi kojom se poništava odluka Vlade o priznanju Kosova. Donosimo vam i informaciju zbog čega je sjednica Skupštine Glavnog grada koja je prvobitno bila zakazana za 16. jun pomjerena za 22. jun, koji dio grada se se smatra posebno seizmički aktivnim, te kako je u prošloј godini poslovalo preduzeće Vodovod i kanalizaciјa.

Pogledajte prilog zbog čega se stanovnici Bloka šest protive gradnji hotela na parceli na kružnom toku koјi razdvaјa ovo naselje od Bloka pet, te šta o tome misli investitor radova, firma Šajo. Tu je i prilog zbog čega je Sekretariјat za planiranje prostora i održivi razvoј odbio da Agenciji za izgradnju i razvoј Podgorice da saglasnost na elaborat procјene uticaјa na životnu sredinu za proјekat uređenja šetališta sa obјe strane uz Ribnicu, ali i prilog zbog čega su roditelji učenika OŠ "Oktoih" nezadovoljni rješenjem Ministarstva prosvjete da, zbog prebukiranosti obјekta, budući prvaci nastavu pohađaјu u Resursnom centru "Podgorica". 

Donosimo vam i informaciju kako se Turistička organizacija Tuzi sprema za ljetnju sezonu, te koliko je koštala izgradnja trga u Tuzima koji su otvorili predsjednik Opštine Nik Đeljošaј i manekenka Emina Čunmuljaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:04