/ -
06/04/2024 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Razgovarali smo i sa mještanima sela Ćafe u Komanimakoji su nezadovoljni načinom na koji su prethodnih dva mjeseca asfaltirani Putevi, a prenosimo i odgovor Esmina Bećovića, direktora Uprave za kapitalne projekte

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte da je Ustavni sud vratio u pravni promet DUP Zabjelo - Ljubović i šta o tome kaže advokat Borislav Rašović i šef kluba odbornika Nove srpske demokratije Mitar Šušić. Bili smo i u Zagoriču gdje su kamen temeljac za višenamjenski objekat položile Olivera Injac, gradonačelnica i predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

Tu je i informacija da će putari, nakon završetka kružnog toka ka Tuzima mašine preseliti u Piperima. Donosimo i priču koje sve odluke je na sjednici usvojila Skupština opštine Tuzi, kao i da će Opština Tuzi dobiti još jednu mjesnu zajednicu. Takođe, tu je i informacija da će Fondacija "Sula Radov" Podgorici donirati bistu Sule Radova, ali i da je Uprava za inspekcijske poslove predložila Glavnom gradu da poslove premještanja nepropisno parkiranih vozila ustupi Parking servisu, a da pisanje prekršajnih naloga povjere Službi komunalne policije.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 01:17