Lukas a / -INSTAGRAM
24/11/2023 u 15:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aca Lukas već sprema novo iznenađenje: Nove pjesme i Marakana u 2024.

Definitivno sam donio odluku da krećemo u taj poduhvat - potvrdio Mirković

Aca Lukas rešio je da ponovo okupi svoje fanove na najvećem stadionu u Srbiji. Prema riječima njegovog menadžera, Saše Mirkovića, pjevač već uveliko priprema i nove pjesme za spektakl na Marakani.

- Razmišljam već godinu dana da li započeti organizaciju pripreme za najveću žurku na Balkanu, Aca Lukas & Folk house band i, definitivno sam donio odluku da krećemo u taj poduhvat - počeo je Mirković na svom Instagramu.

Kako je dodao posle filma i serije, slijedi mnogo Lukasovih pjesama.

- Publika i mi zalužujemo još jednu Marakanu posle 10 godina. Arena je postala tijesna. Marakana 2024. vas čeka! Aca je već krenuo da radi na novim pjesmama - napisao je menadžer.

Podsjetimo, Lukas je 2013. napravio opšti šou na ovom mjestu, pred više desetina hiljada ljudi. Koncert je bio otvorio hitom "Nešto protiv bolova", pa odmah publiku bacio u trans.

Trenutno, inače, naslućuje se kako će Aca na Gradskom trgu u Rumi s fanovima dočekati 2024. godinu. Društvo će mu praviti Miroslav Ilić, a potom i Mitar Mirić, dok opština za najluđu noć planira da počasti sve građane rakijom i kuvanim vinom, a najvjerovatnije i pečenim volom na ražnju.

Prethodno, film "Pokidan" doživeo je veliki uspeh, a po premijernom prikazivanju istog, pjevač je otišao na reginalnu turneju. Do sada, ostvarenje je pogledalo oko 50.000 ljudi, a o provodu u Areni još se uveliko priča.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 04:11