/ - Бритни Спирс
18/05/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britni Spirs sinove nije vidjela skoro dvije godine

Pop diva Britni Spirs godinama je u lošim odnosima sa svojim sinovima koje, po svemu sudeći, nije vidjela skoro dvije godine

Pjevačica Britni Spirs već neko vrijeme nalazi se u uznemirujućim porodičnim problemima s djecom. Posljednji put svoja dva sina tinejdžera Šona Prestona i Džejdana vidjela je na samom početku 2022. godine, prije vjenčanja sa Semom Ašgarijem.

- Mislim da se mama muči s time da nam obojici da pažnju i jednaku ljubav. Ne mislim da je to dovoljno pokazala prema Prestonu i osjećam se loše zbog toga -izjavio je Džejdan za "Daily Mail" u avgustu 2022.

Otac pjevačicinih sinova, Kevin Federlajn, pokušao je sinovima da objasni da su takve slike možda samo način na koji se Britni izražava, što dječacima nije uspjelo da poprave odnos s majkom.

Ipak, Kevin naglašava:

-Teško je. Ne mogu da zamislim kakav je osjećaj biti tinejdžer i ići u srednju školu.

Na navedene probleme s djecom, Britni se oglasila u svom Instagramu u septembru 2022. godine.

- Moja ljubav za moju djecu nema granica i jako me rastužuje što nisam ispunila njegova očekivanja kao majka - pokušala je tim riječima da opravda svoje ponašanje.

Otac dječaka Kevin dodatno je bacio negativnu konotaciju na odnos Britni i sinova u javnosti kada je objavio video gdje pop zvijezda viče na svoje sinove, a video je snimljen bez njenog znanja, prenosi "Page Six".

Osim što ne viđaju majku, tenzije su toliko porasle da djeca od kraja ljeta 2022. ne odgovaraju na majčine poruke.

Koliko se god porodična situacija činila nepovoljnom, Federlajnov advokat Mark Vinsent Kaplan vjeruje kako i dalje ima nade za pomirenje porodice, jer i dalje imaju ljubavi jedni za druge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:17