Džejla / -ATA IMAGES
17/08/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džejla Ramović o svom najvećem poroku: Hrana mi je najslabija tačka

Pjevačica otkriva da najviše voli da jede pastu i picu

Kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda", Džejla je zasijenila publiku i žiri svojom ljepotom, harizmom i talentom. Odnijela je pobjedu u ovom takmičenju 2019. godine, a pored pjevanja završila je srednju školu i upisala fakultet u Barseloni.

Tokom takmičenja smršala je čak devet kilograma, ali priznaje da joj je hrana porok:

-Hrana mi je najslabija tačka (smijeh). Da ispričam jednu stvar koju niko nije znao. Tokom takmičenja sam imala 63 kilograma i bila sam buca, a po završetku ‘Zvezda Granda‘ sam spala na samo 54. Bila sam kost i koža (smijeh). Obožavam da jedem pastu, picu, ma sve što ne valja ja jedem- otkrila je za "Grand". Gradi karijeru bez skandala, važi za smjernu i kulturnu djevojku, ali svjesna je da ne može svima da se dopadne:

-U Goraždu kruže priče o svima i o svemu svakodnevno, i u svakom trenutku se nešto priča, jer je to mali grad i svi se međusobno znamo. Šta se tačno o meni priča ne znam, ali kad god mi neko priđe da mi ispriča nešto ja kažem da me zaobiđe. Naravno da ne mogu svakome da se sviđam i to je nemoguće- priča Džejla.

Priznala je i šta bi voljela da promijeni kod sebe:

-Sebi najčešće zamjeram što sam jako tvrdgolava i brzopleta, najčešće u privatnom životu. Tu nekako stalno pravim greške jer u trenutku ne razmišljam glavom. U poslu sam skroz drugačija, dosta razmišljam prije nego što donesem odluku- objasnila je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:30