/ Фото: Инстаграм
24/11/2021 u 21:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Хазбула- Инстаграм сензација: Завршићу факултет, то ми је главни циљ

Признајем да ми прија што сам популаран на Инстаграму, није ми нимало лоше, каже мали Хазби

Уколико имате Инстаграм и ТикТок профил немогуће је да нисте примијетили Хазбулу Магомедовог, малог Дагестанца, који је велика сензација на друштвеним мрежама. 

image
Фото: Инстаграм

Мали Хазби се недавно вратио са путовања у Дубаију, гдје је упознао бројне занимљиве личности, али и познатог кувара Бурака Оздемира, који се одушевио Дагестанцем. 

image
Фото: Инстаграм

Хазбула је постао планетарно популаран након што су га УФЦ легенда Kабиб Нурмагомедов и његови пријатељи примили у екипу, па овај симпатични дјечак путује широм свијета са њима.

image
Фото: Инстаграм

Најновија вијест је да је УФЦ купио права за борбу против Хазбулиног вјечитог противника Абдуа Розика што би могао бити догађај године уколико се то заиста оствари.

image
Фото: Инстаграм

Хазбула долази из града Махачкале, у Дагестану одакле је и Kабиб, а Нурмагомедов је одушевио многе пошто је Хазбули дао прилику да се дружи с њим. Од тад, Хазбулу сви третирају са великим поштовањем, па нову Инстаграм звијезду зову и Мини Kабиб.

Хазбула увелико показује љубав према борилачком спорту, а и не крије да му је сан да се једног дана нађе у рингу што би му се ускоро могло и остварити.

image
Фото: Инстаграм

Познато је и да Хазбула има већ 18 година. Рођен је 2003. године са генетским поремећајем због ког му је раст заустављен у врло раној доби и због тога изгледа као дјечак.

Његов генетски поремећај се зове дварфизам (патуљасти раст), а Хазби је једном приликом рекао да због тога не жели да тугује цијели живот, већ да му је циљ да што боље искористи сваки дан.

Хазбула је тежак свега 16 килограма и висок скоро 110 центиметара. Воли мачке и моторе, обожава слаткише, а ужива у вожњи у скупоцјеним аутомобилима.

image
Фото: Инстаграм

Хазбула је такође упознао и чеченског лидера Рамзана Кадировог, а посјетио је и Москву.

image
Фото: Инстаграм
image
Фото: Инстаграм

Хазбију у почетку медијска пажња није одговарала, али се навикао на то и одлучио да од тога направи сјајну причу. Наравно, ту је и зарађивање новца преко друштвених мрежа гдје има огроман број пратилаца. 

- У почетку нисам био срећан када се толико причало о мени, али сам онда одлучио да се мало забавим. Отворио сам профиле на ТикТоку и Инстаграму и сад сам познат. Признајем да ми није нимало лоше - рекао је Хазбула недавно.

image
Фото: Инстаграм

Тврди да често иде код љекара како би пратио своје здравствено стање, али му они ипак не могу поставити праву дијагнозу.

- Навикао сам се на овакав начин живота. Помирио сам се са тим- каже он. 

Занимљиво је да је Хазбула недавно открио да му је циљ да заврши факултет, али и да научи Kуран. Истакао је и да жели да постане алим- вјерски учитељ. 

Хазбулино богатство се сада процјењује на око 100.000 долара.

image
Фото: Инстаграм

Уколико заиста дође до борбе против његовог вјечитог ривала Розика онда је јасно да ће његово богатство бити знатно веће.

Ипак, УФЦ и организатори меча су добили много критика, а дио јавности негодује и осуђује ове најаве, наводећи да желе Кабиб и екипа желе да профитирају на рачун слања у ринг Розика и малог Хазбуле. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 01:33