Adil Maksutović / -COVER
30/01/2024 u 20:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Najemotivniji Adil Maksutović dosad: "Samo ja znam kako sam" novi hit

Pjesma je mukotrpno nastajala pet godina, otkrio je pjevač

Emocija u njegovom glasu probudi svaki damar u slušaocu, ali ovoga puta je prevazišao samog sebe. Sada Adil Maksutović pjeva pjesmu koju je sam pisao, komponovao i aranžirao. Zato je, kako je napisao, i veoma bitna za njega. "Samo ja znam kako sam" je, kako je otkrio, nastajala pet godina i u nju je utkao cijelog sebe.

- Ponosno ističem da sam autor muzike i teksta i da mi je ovo posebno draga pjesma, možda zato što sam je mukotrpno radio pet godina. Želio bih da zhavalim mom dragom kolegi i najboljem klavijatursti Stefanu Kemberoviću koji mi je mnogo pomogao da realizujem i upotpunim ideju aranžmana za ovu melodiju - napisao je Adil na svom instagram profuilu.

maksutović je otkrio da su dio projekta bili i još neki bliski ljudi.

- Zahvalio bih Sukiju, Vidanu, Miru, Peri, Ozanu, Ergunu, Buzgetu, Nikoli i Želimiru jer su za ovu pjesmu nesebično sa mnom razmjenjivali ideje i unijeli fantastičnu energiju u čitav projekat. Naravno ništa ne treba niti smije da prođe bez mog maestralnog producenta Mehmethan Disbudaka koji se potrudio da miks zvuči fenomenalno - napisao je Adil.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 23:51