/ - NATASA B
23/11/2022 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Bekvalac: Moj život je sve, samo ne savršen

Nataša Bekvalac je fokusu javnosti zbog svojih razvoda i neuspjelih ljubavi

Nataša Bekvalac odlučila je da se obrati onima koji joj redovno pišu poruke na mrežama, a koji idealizuju njen lik. U objavi na Instagramu na kojoj pozira s mlađom kćerkom Katjom priznala je da ovo nije život o kojem je maštala te nije ništa bolja od žena koje prate njen rad.

– Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, djevojke, djevojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvijek sam to željela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savjete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umijem da dam savjet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen, napisala je i dodala koliko tuge ima u njenom životu koja nije vidljiva na slikama.-Imam je u galonima i čuvam je za neke pjesme i rijetke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju djecu, istakla je i i ohrabrila sve žene da obezbjede sebi život i samostalnost.

Nataša važi za jednu od najljepših žena na estradi. U fokus javnosti je često dolazila zbog svojih razvoda i neuspjelih ljubavi, a majke je dvije kćerke, Hane i Katje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. decembar 2022 10:21