/ -INSTAGRAM
06/03/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kejti Peri o siromaštvu u djetinjstvu: Mogu da pričam o bonovima za hranu

Teško djetinjstvo uticalo je na njenu želju da napravi značajan uticaj van svoje muzičke karijere

Pop zvijezda Kejti Peri nedavno je otkrila medijima da je kao dijete živjela u siromaštvu, gdje je često bila gladna. Uprkos tome što se sada njeno bogatstvo procjenjuje na 530 miliona dolara, ona je priznala da je odrasla u siromašnoj kući, gdje su njeni roditelji morali da se oslanjaju na bonove za hranu kako bi sastavili kraj s krajem.

- Da li želite da razgovarate o bonovima za hranu? Ja mogu da pričam o bonovima za hranu. Vi želite da razgovarate o donacijama hrane? Mogu da pričam o donacijama hrane - rekla je ona medijima.

Teško djetinjstvo uticalo je na njenu želju da napravi značajan uticaj van svoje muzičke karijere. Tako je zajedno sa starijom sestrom Anđelom Hadson osnovala Fondaciju Firework sa ciljem da siromašnoj djeci omogući pristup umjetnosti.

- Mnogo puta je podsjeća da ni mi nismo iz bogate porodice. Kejti nije rođena u muzičkoj porodici koja je imala sav taj pristup. Toliko je godina naporno radila da stigne tu gdje jeste - njena sestra Anđela je jednom rekla.

Fondacija Firework je već imala značajan uticaj. Više od 400 srednjoškolaca koji su pohađali Kamp Firework imali su priliku da kroz niz aktivnosti upoznaju pisanje pjesama, koreografije i muziku. Kejti čak i sama učestvuje u aktivnostima kampa jer želi da promijeni živote mladih na pozitivan način.

Klix.ba

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:34