Zorica Marković / -SKRINšOT/JUTJUB
07/09/2023 u 14:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Snimaće se film o životu Zorice Marković

Glumiću sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam, kaže pjevačica

Pjevačica Zorica Marković je godinama na estradnoj sceni, ima brojne hitove, a u poslednje vrijeme je ljudi više gledaju kao opasnog rijaliti igrača. Da je njen život i te kako interesantan, govori i činjenica da je počelo da se radi na filmu o njoj.

- Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije - rekla je pjevačica, pa dodala:

- Cio moj život i ono što sam ja uradila u životu i cijelo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa. Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam.

Kako je nedavno počela sedma sezona Zadruge mnogi su očekivali da će vidjeti Zoricu na dobro poznatom mjestu. Međutim, ona ima sada druge planove.

- Dopada mi se ekipa u rijalitiju i cio projekat mi se dopada. Imala sam poziv, ali sam odbila, nisam mogla da uđem, imam dosta planova do sledeće godine, tako da nisam imala vremena, a oni su me razumjeli. Ako bude potrebe ući ču na kratko, da im pokažem kako se radi - ispričala je pjevačica za Informer, kako prenosi 24sedam.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:57