Tejlor Svift / -SKRINšOT/JUTJUB
18/07/2023 u 21:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tejlor Svift - žena s najviše broj 1 albuma u istoriji Bilborda

"Speak Now (Taylor‘s Version)" Tejlorin je 12. album koji je završio na ovoj listi čime je nadmašila i legendarnu Barbru Strejsend

Uz "Midnights", "Lover" i "Folklore", tri albuma Tejlor Svift koji su bili u top 10 najslušanijih albuma, novoobjavljeni remasterizovani "Speak Now (Taylor‘s Version)" očekivano je završio na prvom mjestu najslušanijih albuma, prema Bilbord listi.

Dakle, to je četvrti album Sviftove koji je na top 10 najslušanijih u ovom trenutku. Jedini za života kome je to ranije pošlo za rukom bio je Herb Alpert 1966. s albumima "Going Places", "Whipped Cream & Other Delights", "South of the Border" i "The Lonely Bull", navodi Bilbord. Takođe, Princ je, ali nakon smrti 2016, imao pet albuma u top 10 - "The Very Best of Prince", "Purple Rain", "The Hits/The B-Sides", "Ultimate" i "1999".

Ali to nije sve. "Speak Now (Taylor‘s Version)" Tejlorin je 12. album koji je završio kao broj 1 na Bilbordovoj listi čime je nadmašila Barbru Strejsend kao žena s najviše albuma broj 1 u istoriji Bilborda. To je takođe njen treći ponovo snimljeni i ponovo izdati album, na kojem se nalaze hitovi popit "Mine", "Dear John", "Back to December" i "Ours".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 02:44