Борис Новковић / Кроација рекордс
02/04/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Борис Новковић и Jасмин Шеховић снимили дует

Стихове за праву мушку пjесму "Е, моj брате" написала је Алка Вуица, Борисова дугогодишња приjатељица и сарадница

Један од наjпопуларниjих регионалних кантаутора Борис Новковић и Jасмин Шеховић снимили су први заjеднички дует "Е, моj брате".

Интересантно jе да jе стихове за ову праву мушку пjесму написала Алка Вуица, Борисова дугогодишња приjатељица и сарадница.

-Приjе неких годину дана упознао сам младог музичара Jасмина Шеховића чиjа ме љубав и искреност према музици подсjетила на моjе почетке. Обећао сам му помоћи и договорили смо се да ћемо снимити дует кад наиђе права пjесма. Музику за ову пjесму сам недавно написао и драго ми jе што сам након пуно година поново сарађивао са сjаjном Алком Вуицом. Одмах смо препознали да jе то пjесма за договорени дует. 'Е, моj брате' врло jе животна пjесма и оцртава дах и пулс времена у коjем живимо те све оно кроз што пролазимо последњих година - објаснио је Новковић.

Сарадња с Борисом Новковићем за Jа'Смина jе остварење сна. Све jе кренуло од снимљеног кавера "Далеко" и упознавања с Борисом Новковићем.

- Заиста оно што човjек замисли то се може и остварити и ништа се не дешава без разлога. Да ми jе неко рекао приjе пар мjесеци да ће се ово десити jа му не бих вjеровао. Када ми се глас формирао сви су ми говорили да их моjа боjа гласа подсjећа на Борисову и да имам ту његову енергиjу. Мени jе то било jако драго, а сада jе дошло до тога да смо он и jа приjатељи, да сарађуjемо и да смо снимили дует. Да се то десило с неким другим, jедноставно то не би било то. Имам осjећаj да смо се нас двоjица баш морали наћи- рекао jе Jа'Смин.

Пjесма "Е, моj брате" снимљена jе у студиjу Зг Звук музичког продуцента и аранжера Хрвоjа Прскала коjи jе сарадњу с Борисом почео на актуелном албуму "Гори улица". Занимљиво jе да нова пjесма излази на исти дан, тридесет и четири године након обjаве Борисовог трећег студиjског албума "Док свира радио", jедног од његових наjпродаваниjих албума.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:11