Џејмс Снајдер / - Твитер
25/01/2022 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Отказ глумцу који игра Харија Потера: Махао "чаробним штапићем" па добио отказ

Жалбу је изнијела глумица Дајан Дејвис, која у серији игра Џини Потер, супругу Харија Потера. Продуценти су рекли да су "примили жалбу од Дајан Дејвис у вези са понашањем колеге Џејмса Снајдера"

Глумац Џејмс Снајдер који игра Харија Потера у бродвејској продукцији филма "Хари потер и уклето дијете" добио је отказ након притужбе колегинице на његово недолично понашање.

Продуценти су рекли да су примили притужбу против Снајдера у новембру и одмах га суспендовали из продукције, до независне истраге.

Након завршетка те истраге, продуценти су у недјељу потврдили да су раскинули његов уговор.

Жалбу је изнијела глумица Дајан Дејвис, која у серији игра Џини Потер, супругу Харија Потера. Продуценти су рекли да су "примили жалбу од Дајан Дејвис у вези са понашањем колеге Џејмса Снајдера", стоји у изјави за "Ентертаинмент Вееклy".

Глумац се још није оглашавао овим поводом, а продуценти су у новембру потврдили да је Дејвис одлучио да узме одсуство из представе која је постигла огроман успјех на лондонском Вест Енду прије него што је прешла на Бродвеј.

"Посвећени смо подстицању сигурног радног мјеста, због чега имамо чврсте политике и процедуре на радном мјесту за све оне који су укључени у Хари Потер и уклето дијете, написано је у изјави. "Ово укључује строге забране узнемиравања у било ком облику, као и канале преко којих сваки запослени може пријавити понашање за које сматра да је неприкладно".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:43