Društvo maslinara Bar / - DRUŠTVO MASLINARA BAR
07/02/2023 u 16:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Društvo maslinara Bar prikuplja ulje za Narodnu kuhinju

Sigurnii smo da je veliki broj maslinara iz Bara i cijele Crne Gore spreman da za rad ove organizacije koja hrani veliki broj naših sugrađana izdvoji bar pola litra maslinovog ulja, stoji u saopštenju Društva maslinara Bar

Društvo maslinara Bar je na sastanku Upravnog odbora donijelo odluku da pokrene humanitarnu akciju prikupljanja maslinovog ulja za podršku rada Narodne kuhinje u Baru.

“Društvo maslinara Bar je najveća maslinarska organizacija u Crnoj Gori, koja realizuje mnogobrojne projekte i aktivnosti, te je stoga odlučeno da se pozovu barski odnosno crnogorski maslinari da za podršku rada Narodne kuhinje u Baru doniraju bar pola litra maslinovog ulja.

Crnogorski maslinari su ove godine imali dobar rod maslina i proizveli značajne količine vrhunskog maslinovog ulja. Sigurnii smo da je veliki broj maslinara iz Bara i cijele Crne Gore spreman da za rad ove organizacije koja hrani veliki broj naših sugrađana izdvoji bar pola litra maslinovog ulja.

Maslinari su nebrojeno puta pokazali svoju solidarnost, pa ne sumnjamo da će i sada, posebno kada imaju priliku pomoći da se nahrane oni kojima je hrana prijeko potrebna”, stoji u saopštenju Društva maslinara Bar.

Svi zainteresovani masliinari za detaljne informacije mogu da se jave na telefon 069 039 143.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:15