Sa sastanka kod ministra Jokovića / - UL INFO
26/07/2024 u 08:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kreće izgradnja nasipa na Bojani: Projekat vrijedan 700 hiljada eura

Na poziv ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimira Jokovića, predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu bio je na radnom sastanku na kojem je razgovarano o nizu važnih pitanja za Opštinu Ulcinj, saopšteno je iz lokalne uprave.

Joković je na sastanku, kako se navodi, saopštio da uskoro u Opštini Ulcinj počinje projekat izgradnje benta (nasipa) na rijeci Bojani u cilju zaštite od poplava.

Projekat, koji podržava UNDP, vrijedan je oko 700.000 eura, prenosi Ul info.

U Ulcinju nešto preko 37.000 gostiju

Nimanbegu se zahvalio  Jokoviću i iznio niz problema sa kojima se suočavaju građani Ulcinja koji se bave poljoprivredom i stočarstvom.

– Što se tiče investicije u bent u reonu Gropat – Shtodër, taj projekat je dobrodošao i veoma važan za našu opštinu i mi smo vam zahvalni, jer je šteta prouzrokovana plavljenjem rijeke Bojane veoma velika. Posebnu pažnju treba posvetiti ovom projektu, posebno putnoj infrastrukturi, a biće pažljivo ispraćen od strane resornog sekretarijata-  kazao je Nimanbegu.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici UNDP-a na čelu sa šeficom u Crnoj Gori Ekaterinom Panlikovom, predstavnici ministarstva i Leart Taipi iz Sekretarijata za komunalne i stambene djelatnosti Opštine Ulcinj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 21:02