/ - МАТЕЈ ПЕРИШ
06/01/2022 u 18:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дјевојка несталог Матеја: У клубу је наводно био инцидент који је трајао кратко

Погађају ме приче да је био надрогиран, навела је Сања

Сања, дјевојка Матеја Периша, младића из Сплита који је у ноћи између 30. и 31. децембра нестао у Сплиту, казала је како постоји низ нелогичности око нагађања шта се догодило са 27-годишњим Сплићанином. 

- Не знам шта да вам кажем, са обзиром на то да гледам оне снимке на којима трчи, оно јесте он, а као да није. Прво, момак у црним патикама није он, у бијелим јесте. У води није он, то да знате, зна се да је снимак стар. Знам да Матеј раније није правио такве инциденте, нити лудости, знам са ким сам у вези - рекла је Сања за "Курир".

- Ја сам прије две године била тамо, била сам и тамо у Бетон хали, познат ми је тај терен. Он је био баш усхићен што иде тамо, пола године је планирао да иде у Београд за Нову годину. Прво су њих тројица планирала, послије су им се прикључила још тројица другова, па још један, тако да је на крају испало њих седморо. Иначе, ова двојица су му пријатељи из основне школе. Организовали су и дочек у неком хотелу, за суботу Скадарлију, заједно смо тражили апартман тамо - каже дјевојка и додаје да она није хтела да иде са њим, "јер је то мушко друштво и да нема смисла да она иде".

Сања каже да се са Матејем посљедњи пут чула 30. децембра око 21:30 сати када јој је он послао видео.

- Мени се био угасио мобилни, а била сам на послу. Када сам око поноћи дошла кући, одговорила сам му на ту поруку и отишла сам да спавам. Пробудила сам се у седам ујутру и видим да ми није послао поруку за лаку ноћ када је дошао из града, што он увијек ради. Видим нема ништа. Послала сам му поруку тада: "Јел све ок?", одговора нема. Послије сам му око два поподне опет послала поруку, опет ништа. Размишљам да не може да спава толико дуго, нема шансе.  Онда сам се касније поподне чула с његовим пријатељима, који су ми рекли да је нестао, да му је јакна ту, да не знају ни они шта се десило. Они су били ван себе - рекла је Сања, додавши да је погађају приче да је њен партнер са друштвом конзумирао дрогу, преноси Аваз.

- Они уопште нису били у том фазону! А и да јесу, па ко би пренио дрогу преко границе?! А, тамо они апсолутно никога не знају, гдје би то набавили, тако да нема ми то смисла. Још тек су били дошли, први дан, нема шансе. Он се мени јавио у 14:30 када су прешли границу, па у 18 сати када су ушли у апартман, па у 21:30 са вечере. Они су сви нормални.

На том видеу, што ми је послао, су се видјеле три флаше вина, али њих је седморица. Видјело се да су неки пили црно вино, неки бијело, атмосфера је била весела. Сједили су, чекали су вечеру, ништа посебно - описала је Сања видео који јој је Матеј послао око 21:30, те додаје:

- Ако је и био дрогиран, онда му је то неко сипао у пиће. Он то није сам узео- навела је она.

Сања се дотакла и инцидента у клубу. Како каже, за то је чула од пријатеља, а наводно је конобар Матеју и друштву желио наплатити велику суму.

- У клубу је наводно био неки инцидент, који је трајао три минута. Ту су били неки момци из Задра, не знам им ни имена, ни ништа о њима, и они су се "нагуравали" и онда је убрзо послије тога њима послата флаша пића за сто, тако да се ту смирило. Тако да не знам шта се могло десити послије тога. Само сам чула причу да је конобар или конобарица, хтио наплатити велику своту новца и да је ту испао инцидент и да је дошло обезбјеђење. Е сад, да ли тај клуб жели то да заташка не зна, али то је поуздана информација. То је све било прије него што је Матеј изашао из клуба - истакла је Сања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 11:28