/ - EDI RAMA ZA FB
03/10/2024 u 12:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Edi Rama operisan u Tirani: Ove prepone ne mogu sam da zaliječim

Premijer Albanije Edi Rama operisan je danas u Univerzitetskom kliničkom centru “Majka Tereza” u Tirani.

Rami je u četvrtak 3. oktobra operisana kila, a operaciju je izvršio dr Arben Gjata, koji je nedavno albanskom premijeru operisao i slijepo crevo.

- Povodom Vaših pitanja i zahtjeva za informacijama o hirurškoj intervenciji premijera Edija Rame, obavještavamo Vas da: Premijer Edi Rama je trenutno na laparoskopskoj hirurškoj intervenciji u Univerzitetskom bolničkom centru ‘Majka Tereza’ (KSUT). Ljekarski tim pod rukovodstvom prof. dr. Arben Gjata radi operaciju ingvinalne kile. Očekuje se da će premijer Rama nakon završetka intervencije noć provesti u prostorijama bolnice KSUNT -  navodi se u saopštenju kabineta albanskog premijera.

Rama je u avgustu mjesecu, prilikom posjete novootvorenoj dnevnoj bolnici pri Univerzitetskom-kliničkom centru, rekao da će se u toj ustanovi ponovo pojaviti ali kao pacijent jer mora da operiše ingvinalnu (preponsku) kilu.

„Mogu da govorim čak i kao bolnički pacijent koji je to i sam probao, mogu čak i da se vratim na drugu intervenciju, imam ingvinalnu kilu koju… Čak sam i ime naučio…“, rekao je Rama, prenosi N1.rs.

On je tada ispričao da radi vježbe istezanja i da se uzdržava pri jelu, da ne bi crijevima opteretio kilu, za koju je rekao da je posljedica košarke.

„Ali očigledno ne mogu sam da zaliječim ove prepone, pa ću doći ponovo“, kazao je tada Rama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 12:57