/ - МАТЕЈ ПЕРИШ
10/01/2022 u 12:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Откривено гдје је последњи пут лоциран мобилни Матеја Периша

На снимку који је раније објављен види се да Матеј после једночасовног трчања по Карађорђевој и улицама око Бетон хале, долази до ресторана на Сава променади и наводно улази у воду

Базне станице потврдиле су да се телефон Сплићанина Матеја Периша угасио у близини ресторана на Сава променади, односно, да је ту последњи пут регистрован, пише Блиц.

На снимку који је раније објављен види се да Матеј после једночасовног трчања по Карађорђевој и улицама око Бетон хале, долази до ресторана на Сава променади и наводно улази у воду.

- Базне станице показују да се телефону губи траг управо ту, у близини ресторана. Претпоставља се да је телефон престао да ради када је ушао у воду - каже извор Курира.

Да подсјетимо, Сплићанин Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра док је био у изласку са друштвом. Надзорне камере снимиле су младића како трчи београдским улицама и на крају иде ка леденој Сави.

Потрага за младићем траје даноноћно, а у Београду је и његов отац Ненад Периш, док је Хрватска данас објавила да шаље своју полицију у Србију као испомоћ у потрази.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:12