Aleksandar Vučić / - INSTAGRAM
18/03/2023 u 08:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: U Ohridu neću ništa potpisati

Neću da potpišem ništa. Hoću da razgovram o normalizaciji, da možemo da razgovamo jedni sa drugima, naveo je Vučić i poručio da zna koliko imaju ljubavi i podrške

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas u Ohridu želi da razgovara o normalizaciji odnosa i o tome da Srbi i Albanci mogu normalno da komuniciraju i ponovio da ništa neće potpisati.

Vučić je na skupu u Sremskoj Mitrovici odgovorio na to što, kako je rekao, neki kažu "idemo da ga spriječimo da sjutra potpiše".

- Neću da potpišem ništa. Hoću da razgovram o normalizaciji, da možemo da razgovamo jedni sa drugima, naveo je Vučić i poručio da zna koliko imaju ljubavi i podrške.

Vučić je kazao da će zbog naloga koji je izdao Međunarodni krivični sud u Hagu za hapšenje predsjednika Rusije Vladimira Putina biti teža pozicija Srbije u Ohridu.

- Zato ćemo zbog toga morati još bolje da promišljamo svaki svoj potez u budućnosti,kazao je je Vučić, prenosi Tanjug.

On je dodao da Zapad želi da izvrši dodatni pritisak na sve koji do sada nisu bili najoštrije okrenuti protiv Rusije.

- Sasvim je izvjesno da svijet klizi u dodatnu eskalaciju sukoba i ubrzavanje sukoba, rekao je Vučić u obraćanju građanima, u okviru posjete Sremskom okrugu.

On je izjavio da je spreman da kaže da "nismo daleko od izbijanja Trećeg svjetskog rata", kao i da je jedini zadatak da se sačuva Srbija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:03