Ne ide sve uvijek kako djeca žele... / -DUŠKO MILJANIĆ
05/11/2023 u 10:04 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

„Modro blago” danas i sjutra na sceni

Predstava Dramske scene podgoričkog Gradskog pozorišta „Modro blago” igra danas od 12 časova u velikoj sali KIC „Budo Tomović”, i sjutra, ponedjeljak, 5. novembar, na istom mjestu i u isto vrijeme, za đake podgoričkih osnovnih škola „Novka Ubović”, „Radojica Perović”, „Marko Miljanov” i „Vladimir Nazor”.

image

Različite dogovdovštine sa srećnim krajem

--DUŠKO MILJANIĆ

Predstava je nastala po motivima istoimenog romana Dušana Kostića, u režiji Staše Koprivica. U predstavi igraju: Vule Marković/Omar Bajramspahić, Jelena Simić, Pavle Popović, Vukan Pejović/Omar Bajramspahić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Goran Slavić, Jelica Vukčević/Marija Đurić, Branka Femić i Emir Ćatović/Stefan Vuković.

image

Stariji su čuvari nekih tajni...

--DUŠKO MILJANIĆ

Nekada davno, u lijepom gradu između mora i planina, živjeli su dječaci i djevojčice koji su se igrali i maštali. Bilo je to vrijeme kada nije bilo kompjutera, konzola, fejsa, Tvitera ni Instagrama, ma koliko to nevjerovatno zvučalo. U tom vremenu i u tom gradu dani su tekli mirno i pomalo dosadno, a sve važno i lijepo što je trebalo da se dogodi bilo je smješteno u očekivanju sutrašnjeg dana, nekog budućeg vremena. A onda, odjednom… Iz mraka prošlosti pojavilo se nešto strašno... Ali, dovitljivošću djece, uz pomoć odraslih, to „nešto” uspijevaju da pobijede...

Ž.J.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 17:48