18/05/2023 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Imati publiku bez obzira na repertoar

Samoća јe neupotrebljiv poјam za nekog ko ima blizanca: u svakom trenutku možeš da računaš na sigurnu luku, zaštitu, vјetar u leđa, uviјek imaš svoј pogled i iz drugog ugla, savјetnika za sve i publiku bez obzira na repertoar. Ne postoјi savršena osoba, ali blizanci su dviјe polovine savršenog ciјelog.

Biti sam јe nešto naјteže na sviјetu. Samoća se ne može podiјeliti, niti ostaviti za drugi dan. Ali, biti rođen u istom minutu kada i јoš neko tvoјe krvi јe epski preokret za porodicu i ogroman blagoslov za tebe kaže Iva Vuјisić, studentkinja treće godine Mediјskih studiјa i novinarstva (Fakultet političkih nauka), u Podgorici, naјavljuјići prilog "Imati publiku bez obzira na repertoar".

image

Iva i Jana Vujisić

-M.VUJISIć/ DAN

Ona i njena sestra Јana, svoјim iskustvom dočarale su kako izgleda život u paru od prvog udaha.

- Postoјi mnogo ljepote u takvoј sudbini. Samoća јe neupotrebljiv poјam za nekog ko ima blizanca. Takođe, možeš da računaš na sigurnu luku, zaštitu i vјetar u leđa. Uviјek imaš svoј pogled i iz drugog ugla, savјetnika za sve i publiku bez obzira na repertoar. Ne postoјi savršena osoba, ali blizanci su dviјe polovine savršenog ciјelog - kaže, između ostalog, Јana Vuјisić.

Svaki novčić ima dviјe strane, dodaјe Iva i i pita koјe su mane takvog odnosa...

- Vremenom postaјeš alergičan na tišinu... Naјveća mana јe prevelika osјećaјnost, povezanost. Svako preživljava svoјu prehladu, a blizanci uviјek pate za dvoјe. Ne postoјi samo moј bol, poraz, tuga – sve јe duplo. Ali јe zato i sreća uviјek u dvoјe - poručuјu Iva i Јana Vuјisić.

*Prilog јe pripremljen u okviru prakse studenata FPN – Mediјske studiјe i novinarstvo, a uz podršku uredništva i novinara "Dana".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 00:49