Dnevni horoskop / - SHUTTERSTOCK
12/08/2024 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nedjeljni horoskop: Vaga uživa sa prijateljima, Škorpiji nervoza oko finansija

Blizancima nedostaje strpljenje, nemirna nedjelja za Strijelca

OVAN

Ljubav

Partner ne može da vam čita misli, ali primjećuje da su vaša ponašanja drugačija, da umijete češće da se povučete u sebe, da ste nervozni i da nemate baš puno vremena za njega. Naravno da ovo može biti protumačeno kao znak povlačenja sa vaše strane ili pokrenuti sumnju u vašu iskrenost i vjernost. Koliko god da ste preokupirani obavezama i koliko god da vam je „natovareno“ za vrat – pronađite dovoljno prostora za voljenu osobu, a i potrudite se da joj razvejete sumnje. Slobodni Ovnovi – neko iz prošlosti može baš ovih dana da se „povampiri“. A nove osobe donose strasti, zanos i naravno – komplikacije.

Posao

Sve što se vezuje za posao, ali i za kontakte sa saradnicima odnosi vam ovih dana ogromnu količinu snage i energije. Brzo razmišljate i brzo delate, ali se možete povremeno pogubiti u moru onoga što ste preuzeli na sebe. Pritisak na vas je evidentan, bilo da ste ga nametnuli sami sebi – bilo da je nametnut od strane onih sa kojima radite. Ukoliko vodite neke bitnije dogovore – ne očekujte da ćete ovo lako realizovati. Nešto teže naplaćujete finansijska potraživanja, novac kasni.

Zdravlje

Nervoza, mentalni i fizički pritisak, sklonost povredama zbog brzine i nepažnje.

BIK

Ljubav

Vi lično ćete biti prilično dobro – pronašli ste unutrašnju ravnotežu i sklad, pa lijepa dešavanja prihvatate objeručke i punim plućima, a za ono što vam baš i ne prija funkcionišete u fazonu „pa dobro, šta da se radi - riješićemo“. A u ovoj će sedmici biti i jednog i drugog jer vam voljena osoba donosi koktel sačinjen i od strasti i osmjeha, ali i od sitnih trzavica i kratkotrajnih nerviranja. Slobodni Bikovi – prema vama je otvoreno i ono što je bilo, ali i ono što je glanc novo. Bilo da je u pitanju razgorevanje starog žara ili buđenje novog plamena, suština je ista – početak je lijep i prilično obećavajuć, a za dalje – pa, vidjećemo

Posao

Prilično lijepo plivate u poslovnim vodama ovih dana. To ne znači da je situacija na poslu opuštena i bez previranja i đa sitnijih đa krupnijih problema, ali znači da se vi snalazite, rešavate, umijete da budete strpljivi i razumni sa nestrpljivim i nerazumnim ljudima. Nešto više pažnje obratite na dokumentaciju i sva papirološka pitanja sredinom sedmice – jer su moguće poteškoće koje će u prvom momentu djelovati dosta komplikovano, ali su rešive. Što se finansija tiče – red priliva, red troškova – standardno.

Zdravlje

Dosta solidno.

Horoskop za avgust: Strijelac u ljubavnoj avanturi, Ribe u poslu i troškovima

BLIZANCI

Ljubav

Biće momenata u kojima će na prvom mjestu biti zabava, strasti i romantika sa voljenom osobom– i neka ih bude što više. Ali biće i onih trenutaka u kojima je vama lično teško da pronađete u sebi strpljenje ili volju za kompromisom, jer ste i fizički i mentalno rasuti na sto strana – u tim momentima hladite usijanu glavu. Dobar je trenutak da ispunite nešto što ste davno obećali voljenoj osobi, a nikako da pronađete vrijeme za to. Slobodni Blizanci – čudan period u kojem biste vi napred ka novim ljudima i novim ljubavima, a stalno se saplićete na prošlost – bilo da je svjesno tražite ili vas ona „slučajno“ pronalazi.

Posao

Reagovaćete burno na sve ono što doživljavate kao nepravdu, usporavanje, pritisak ili neku vrstu „ataka“ na sebe, pogotovo ako to dolazi od strane nadređenih ili starijih kolega. Nemojte baš sve shvatati previše lično, sagledajte širu sliku – možda se previše zalijećete i brzate. Moguće je da će tokom ove sedmice obim obaveza biti znatno pojačan a da nećete baš dobro moći da se organizujete – pa jesu moguće greške i propusti sa vaše strane. Fali vam doza strpljenja i koncentracije.

Zdravlje

Respiratorni problemi, kao i sklonost povredama.

 

RAK

Ljubav

Popričajte ovih dana malo sami sa sobom, vodite one duboke i suštinske razgovore, rasvijetlite ono što vas muči, razložite na detalje – saslušajte šta vam duša poručuje. Jer jedino ste sa sobom potpuno iskreni i otvoreni, dok sa voljenom osobom – iako vodite uglavnom fine i slatke razgovore – ipak izbjegavate suštinu. U partnerskim odnosima – situacija je mirna. U vašoj glavi – cvjetaju nemiri. Slobodni Rakovi – drugima ste u očima, a i vi ispod oka posmatrate nekog. Samo je pitanje da li razumijete signale koje šaljete i dobijate. Neke simpatije su evidentne, samo se treba potruditi i pokrenuti ih.

Posao

Promjene u planovima će postojati u svakom danu, neki put da vas obraduju a neki put i da vas iznerviraju. Skoro cijela radna sedmica će proteći u brzim dešavanjima i ne tako brzim rešavanjima zapetljancija. Prolazne teškoće, ali dovoljne da vas na kratko okupiraju ili čak i zabrinu. Vaša je komunikacija više nego dobra, ali vaši sagovornici neće baš uvijek biti spremni za dogovor – pa očekujte povremena otežanja. Naplatićete neki zaostali priliv ili dugovanje.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

 

LAV

Ljubav

Vjerovatno u ljubavi ne dobijate baš onoliko koliko biste željeli, ali ste daleko od lošeg. Red prijatnih dešavanja i uzbudljivih dana sa voljenom osobom, red dana u kojima je odnos promjenljiv i dešavanja pomalo suvoparna, ali sve zajedno – daje ipak jedan korektan period. Ono što stoji kao veliki plus jesu vaši prijatelji koji vam donose aktivnost i uzbuđenje čak i onda kada voljena osoba nema dovoljno vremena za vas. Slobodni Lavovi – Merkur se u svom retrogradnom hodu iz kontakta sa Venerom vraća kod vas, donoseći vam glas ili susret ili sa osobom iz prošlosti ili sa nekim koga čeznete da vidite.

Posao

Pomalo zahtjevna poslovna sedmica je pred vama, najprije iz razloga što nećete uspjeti da se organizujete dobro po pitanju obaveza. Ili će nešto uletjeti preko reda i moraćete da mijenjate raspored, ili se nećete baš sjajno razumjeti sa saradnicima pa ćete morati da radite stvari ispočetka. Vrlo je moguće da ćete obnoviti poslovni kontakt koji vam je od veće važnosti. Mnogo malih izdataka, ali kad sve saberete na kraju nedjelje – nećete ni malo biti zadovoljni trenutnim finansijskim stanjem.

Zdravlje

Manje stomačne tegobe.

 

DJEVICA

Ljubav

Venera iz vašeg znaka ulazi u opoziciju sa Saturnom iz partnerskog polja – donoseći period u kojem ćete imati osjećaj nezadovoljstva i neispunjenosti. Možda zbog manjka vremena sa voljenom osobom, možda zbog nekih starih tema koje su ponovo došle na dnevni red, možda zbog sumnji koje su se probudile. Naravno, biće i onih parova kod kojih će biti pojačan osjećaj udaljavanja i emotivne distanciranosti. Prolazno je, ne donosite bitne odluke sada. Slobodne Djevice – iako ste u periodu koji daje dobre ljubavne šanse, sam ulazak u odnos ne bi valjalo požurivati. Samo uživajte u dešavanjima.

Posao

Stići ćete da završite sve ono što vam je od važnosti, čak i one stavke u kojima ste kasnili ili koje ste morali da ispravljate. Pred vama je vrlo intenzivan poslovni period sa mnoštvom dešavanja u kojem ne treba odluke donositi preko noći, već pažljivo razraditi svaki potez. Odnosi sa saradnicima će povremeno ići dosta traljavo i promjenljivo, ali to neće biti vašom krivicom. Ne dozvolite da budete uvučeni u rasprave, pa čak ni onda kada znate da ste stopostotno u pravu. Finansije – nije loše.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe. Stres dosta utiče na vas.

 

VAGA

Ljubav

Nećete biti u svojoj energiji, nešto će vam faliti, smetati. U najboljem slučaju – postoji preokupiranost obavezama i moranjima i jednostavno se nema dovoljno prostora za više zajedničkog vremena sa voljenom osobom. U onom gorem slučaju – niste sigurni u svoja osjećanja ni u to šta zaista želite od odnosa u kojem ste. Za vas važi – nije trenutak da se donose važne odluke o partnerstvu, sačekajte da se sve unutar vas slegne. Slobodne Vage – prijatelji vam popravljaju raspoloženje i donose prijatne i nasmijane trenutke. U izlasku ili druženju možete sresti osobu koju odavno niste vidjeli.

Posao

Stoje kod vas neke nedoumice, neka neriješena pitanja i situacije, stoji i doza zabrinutosti – najprije iz razloga što imate pred sobom dosta ozbiljne obaveze u kojima morate dati sve od sebe, ali i zato što odnos sa kolegama i saradnicima nije sjajan. Ne odustajte od svojh planova i ciljeva, pa čak ni u momentima kada vam djeluje da ništa ne ide kako bi trebalo. Sva rešenja koja su vam potrebna su tu, samo ćete morati da uložite nešto više truda i vremena u njih. Finansije – dosta promjenljivo.

Zdravlje

Prisutna je pojačana doza nervoze. Manji pad imuniteta.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Pritisak postoji unutar vas, pritisak postoji kod voljene osobe pa je samim tim realno za očekivati da će pritisak biti prisutan i u vašem odnosu. Svi ti pritisci djeluju najpre kao da dolaze iz svakodnevice – poslovne, privatne, od gomilanja obaveza ili troškova – ali iako one nisu automatski vezane za odnos između vas dvoje – naravno da mogu uticati na njega. Zato se potrudite oboje da donesete mir i date podršku jedno drugom. Slobodne Škorpije -  itekako je moguć početak (ili nastavak) burnog, strastvenog i duboko emotivnog odnosa, moguće i sa većom razlikom u godinama.

Posao

Malo ćete se nervirati oko finansija koje nikako da se ustale (hajd prilivi još i kako-tako, ali troškovi luduju dibidus), malo ćete se nervirati zato što u svakom danu iskače nešto neplanirano što treba rešavati koliko odmah, malo ćete se nervirati zato što se dogovori stalno mijenjaju (ima tu i vaših, ali i zasluga drugih osoba). Nestrpljivo čekate da se realizuje neka poslovna situacija, možda projekat ili dogovor – ali to se odugovlači i nikako da stigne na dnevni red. Samo polako, doći će uskoro.

Zdravlje

Respiratorni sistem, povrede a moguće su i povremene stomačne tegobe.

 

STRIJELAC

Ljubav

Nemirna sedmica, jer voljena osoba i vi kao da ne funkcionišete na istim talasnim dužinama. Miks okupiranosti obavezama, moranjima i problemima donosiće talase tvrdoglavosti, sitničarenja i svadljivosti kod oboje – pa se potrudite da smirujete situaciju da ne bi došlo do veće nervoze. Dobar je period ukoliko želite da otputujete na odmor ili posle dužeg vremena izađete – to će vam oboma popravljati raspoloženja. Slobodni Strijelčevi – možete imati osjećaj da vam prošlost kucka na vrata – bilo kroz kontakte sa njom, bilo kroz upoznavanja sa novim osobama koje donose staru energiju.

Posao

Atakovaće na vas poslovne situacije, atakovaće osobe koje su preko puta vas. U ovom drugom slučaju – ne mora to biti konkretan napad i potencijal za raspravu, već vam jednostavno neće prijati energija ljudi sa kojima ste u kontaktu. Biće suviše bučni, suviše napadni, suviše pritiskajući. Svojih obaveza imate preko glave, a drugi će pokušavati da vam nametnu i svoje probleme. Rešavajte ono što je vaše, a drugi neka se snalaze sami. Prebrojavate se i nije vam jasno gdje su vam nestali novci.

Zdravlje

Umor, mentalni i fizički.

 

JARAC

Ljubav

Biće izazovan zadatak pronaći dovoljno vremena za voljenu osobu i vas tokom ove sedmice. Jer, sa svih strana vam se nameću obaveze, odgovornosti, moranja, kao da ste ubačeni u mašinu. No, sa nešto više truda – srce će vam biti na mjestu. Mali momenti samo za vas dvoje neka vam donesu opuštanje, mir u duši koji vam je sada toliko potreban. Slobodni Jarčevi – neke će vam se situacije ponavljati – naletjećete na bivšeg partnera ili simpatiju na „starom mjestu“, ili ćete upoznati osobu koja će vas po nečemu jako podsjećati na ono što je bilo. Ljubav jeste moguća sada, ali u sebi nosi dašak „ponavljanja“.

Posao

Nije jednostavna sedmica pred vama, daleko je ovo od opuštenosti i „normalnog“ funkcionisanja. I vi ćete kasniti i u nekim danima biti dosta usporeni (uglavnom zbog drugih i zbog njihove neažurnosti, netačnosti, brljekanja). Ometaće vas u vašoj ozbiljnosti neozbiljni ljudi i oni na koje ne možete da se oslonite. Promjene u planovima će postojati skoro u svakom danu, naglašeno u prvoj polovini radne sedmice. Da li ćete izaći sa svime na kraj? Naravno, ne postoji nikakva sumnja u to.

Zdravlje

Pad mentalne i fizičke energije.

 

VODOLIJA

Ljubav

I voljena osoba i vi ste zakopani u sopstvene privatne i poslovne obaveze, u finansijske peripetije i moranja – iako je suštinski vaš odnos korektan u ovom periodu – ipak je premalo momenata za zajedničke opuštenosti, zadovoljstva, nasmijanosti. Te minijaturne, samo vaše oaze radosti neka budu bjeg od svakodnevice koja ovih dana mrači i pritiska. Slobodne Vodolije – možda ćete vidjeti ili ostvariti kontakt sa osobom o kojoj već neko vrijeme razmišljate ili sa kojom je komunikacija bila u zastoju. A možda će i neko iz prošlosti da nikne ispred vas ili vam pošalje poruku onda kada to najmanje očekujete.

Posao

Moguća je obnova saradničkih odnosa ili će vam se javiti neko sa kim ste jako lijepo poslovno funkcionisali ranije. Ovo je period kada vas se ljudi sjećaju i pokušavaju da ostvare kontakt sa vama. Poslovne situacije će funkcionisati „na preskok“ – u nekim danima ćete se saplitati zbog žurbe da sve postignete, u drugim ćete imati džepove praznog hoda i dosade. Finansijski segment – stisli ste se i trudite se da maksimalno racionalno raspolažete sa novcem koji imate. Ipak, moguć je veći izdatak krajem sedmice.

Zdravlje

Stomačni problemi, a moguće su i respiratorne tegobe.
 

RIBE

Ljubav

Oni parovi kod kojih postoji nagomilano nezadovoljstvo i koji kao da su digli ruke od pokušaja da nešto suštinski promijene i poprave u odnosu sa voljenom osobom – ulaze u jednu neprijatnu zonu koja za posledicu može imati čak i odvajanje. Rešavajte, ako još uvijek postoji nešto što se da riješiti. Kod onih parova koji su stabilni – manjak zajedničkog vremena jer su se kod oboje natovarile obaveze i privatnog i poslovnog i finansijskog tipa. Slobodne Ribe – možete biti jako privučeni osobom koja vas po nečemu podsjeća na staru emotivnu priču ili sa kojom postoji izraženija razlika u godinama.

Posao

Troškove teško da ćete moći da kontrolišete tokom ove sedmice. Izdaci se ređaju jedan za drugim, a prilivi nisu dovoljni da biste se osjećali stabilno i mirno. Ukoliko ste privatnik – ulažete ogromnu količinu energije i snage da bi ste funkcionisali – razmišljate o nekoj promjeni, ali još uvijek niste sigurni koji potez da povučete. Generalno gledano – pred Ribama je sedmica u kojoj vam je potrebno više volje za funkcionisanje na dnevnoj bazi, najprije iz razloga što sve funkcioniše usporeno, otežano.

Zdravlje

Pojačan mentalni i fizički umor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 14:21