/ - FOTO YOUTUBE ANUSHKA HAIRSTYLE
04/05/2022 u 23:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Индијски фризери савјетују како до сјајне и здраве косе

Здрава, јака и сјајна коса сан је сваке дјевојке, али могу постојати десетине фактора који могу утицати да ваша коса изгледа тако

Здрава, јака и сјајна коса сан је сваке дјевојке, али могу постојати десетине фактора који могу утицати да ваша коса изгледа тако. Понекад одлучимо да купимо скупе производе да бисмо ријешили проблем, али индијски стручњаци предлажу једноставне, али ефикасне начине без трошења много новца.

Ово су тајне које Индијке воле да практикују, због којих их често на телевизији можемо видјети са бујном и сјајном косом, преноси Аваз.

Кориштење топле воде под тушем раствара масне липиде који оштећују вашу кожу и косу. Хладна вода је много боља за вашу косу него топла, јер када косу исперете топлом водом, испирате хранљива уља. Топла вода је добра само за фазу шампонирања, кажу индијски фризери. Хладна вода је за фазу стављања регенератора. Завршите хладним испирањем да бисте задржали влагу.

Индијци такође препоручују да не сушите косу након било каквог третмана, јер то спречава максималну корист. Само пустите да се ваша коса осуши природно. Такође, за бољи резултат, оперите косу прије било каквог наношења маске.

Зелени чај је моћан напитак за детоксикацију вашег тијела, али такође има исти ефекат на вашу косу. Истраживачи доказују да стимулише раст. Можете помијешати зелени чај у праху с ружином водицом да бисте побољшали формулу и створили мирис.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:31