/ GETTY IMAGES-ROY ROCHLIN
14/09/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Glavni trendovi sa Nedjelje mode u Njujorku

Ako tražite jedinstvene i uzbudljive ideje za svoj jesenji stil, zaista nema boljeg mjesta za traženje inspiracije od njujorških ulica za vrijeme Nedjelje mode.

Stil Njujorčanki je toliko vrijedan pažnje da je nekoliko Instagram naloga postalo viralno samo zahvaljujući pomnom praćenju stila žena iz ovog grada. Ova sezona je bila posebno vrijedna pažnje, jer je donijela mnogo bezvremenskih silueta koje ćemo nositi iz godine u godinu.

Trendovi sa Nedjelje mode u Njujorku, septembar 2024.

Kožni topovi

Prošli smo kroz razne cikluse sa kožnom odjećom. Pantalone, jakne i suknje su zauzeli centralno mjesto, ali u nedjelja mode u Njujorku nam najavljuje novi element – kožni topovi. Mekane kožne majice mogle su se često videti na influenserkama u ovom gradu.

Vintage denim

Uvijek tražimo načine da svom teksasu damo onaj vintage prizvuk. Zakrpljeni teksas ili široki chino stilo zauzeli su centralno mjesto na ulicama Njujorka, dok se odigrava Nedjelja mode za proljeće/ljeto 2025.

Dramatične ogrlice

Dramatična ogrlica sa privjeskom dostigle su novi vrhunac!Bilo da je vezan vrpcom ili zlatnim lancem, krupan privezak bi trebalo da uključite u svoju modnu rotaciju.

Balon suknje

Balon suknje su divne, a kada dođu u obliku midi suknje, jednostavno morate da se zaljubite u njih. To je lak način da nadogradite bilo koji izgled.

Sportska jakna

Trenerke, unikatni dresovi i retro patike su se uvukli u ormare baš na vrijeme za Nedjelju mode. Atletska odjeća se sada stilizuje na mnogo novih načina.

 Leopard dezen

U poslednje vrijeme vidimo da se pojavljuju animal dezeni svih vrsta, ali leopard printima najveći trenutak. Volimo ga u obliku torbica, velikih košulja, suknji i haljina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 18:02