/ -PINTEREST
29/11/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crne baletanke zimski trend

Poznate dame i modne influenserke nose ih i po hladnom vremenu

Ravne, plitke cipele, kao što su baletanke, vladaju sezonom, a poznate dame i modne influenserke nose ih i po hladnom vremenu. Jedan od njih je i Dženifer Lopez. A prošle nedjelje smo pisali o modnim kombinacijma koje bolje izgledaju uz ravne cipele, među kojima su i baletanke. Možete ih nositi s hulahop ili dugim čarapama.

Crne baletanke mogu i po hladnom vremenu

Dženifer Lopez se rijetko viđa bez vrtoglavih potpetica. Osim na crvenom tepihu i večera sa svojim suprugom Ben Aflekom, glumica i pjevačica nosi štikle i u svakodnenvim varijantama. Drugim riječima: osim ako ne ide u teretanu, Džej Lo jednostavno ne nosi ravne cipele.

Međutim, njena perspektiva udobne obuće se naizgled promijenila ove nedjelje nakon što je primijećena kako odlazi sa ručka na Beverli Hilsu u crnim lakiranim baletanki. Baletanke su se odlično uklopile uz modernu i elegantnu košulju haljinu sa crnim dugmićima. O haljini smo već pisali prošle nedjelje, jer nam se baš dopala, piše lepotaizdravlje.rs

Jesenji autfit upotpunili su crna torba Hermes Birkin, crne sunčane naočare i minimalistički srebrni nakit. Možda je Aflekov tihi stil prešao na Džej Lo, ili je možda njegova nepokolebljiva podrška ono što ju je učinilo sigurnijom da mijenja stvari. Ranije ovog mjeseca, Lopezova je tokom intervjua za Vogue objasnila da se nikada nije osjećala "ljepšom" nego sa Benom.

-Konačno sam u tački svog života kada volim svaki dio sebe bez izvinjenja- rekla je. -Svaki dio mene, moje tijelo, moj glas, moji izbori, čak i moje greške. Sve me to učinilo onim što jesam i dovelo me tamo gdje sam danas. Ben želi da budem svjesna svoje vrijednosti. Osjećam se još opuštenije i prijatnije, zbog čega se osjećam još ljepše nego što sam se ikada osjećala sa nekim drugim.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:00