Pomoću ovog trika jednostavno i lako ćete otvoriti teglu / -SHUTTERSTOCK
17/09/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pomoću ovog trika jednostavno i lako ćete otvoriti teglu

Sigurno ste se barem jednom znojili dok ste pokušavali da otvorite poklopac tegle

Postoji mnogo trikova za otvaranje poklopaca tegli, od ubacivanja noža ispod do puštanja pod toplu vodu. Međutim, kuckanje poklopca tegle moglo bi biti najbolje rješenje.

Glavni razlog zbog kojeg se tegle tako teško otvaraju je pečat. Iako je pravilno zatvorena staklenka važna za transport i sigurnost, može učiniti da je otvaranje gotovo nemoguće. Dakle, pronalaženje inovativnih načina da se poremeti pečat će olakšati otvaranje bilo koje tegle s lakoćom.

Kad nekoliko puta čvrsto udarite po poklopcu tegle drškom drvene viljuške ili noža, vjerojatno ćete slomiti taj zatvarač i trebali biste da mo\ete lako da otvorite teglu. Ako ne uspijevate, pokušajte još nekoliko puta lupnuti.

Ako i dalje ne možete otvoriti staklenku nakon što ste je nekoliko puta lupnuli, uzmite taj isti nož za maslac i gurnite ga ispod ruba poklopca staklenke. Možete ga koristiti kao polugu za otvaranje tegle. Nakon što čujete suptilan zvuk pucanja, to je znak da je pečat slomljen i trebali biste moći lako otvoriti staklenku.

Svaka je staklenka drugačija, ali razmislite o tome da dodate ovaj trik sljedeći put kada budete pokušavali da otvorite teglu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. oktobar 2023 11:02