Žizel Bundšen / -INSTAGRAM
18/10/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žizel Bundšen otkriva tajnu svog njegovanog izgleda

Ako ste jedan od 19 miliona pratilaca Žizel Bundšenna Instagramu, znate da je supermodel strastvena kada je riječ o meditaciji, očuvanju prirode i zdravoj ishrani

Voda, vježbe disanja, ali i dobra noćna krema – ovako Žizel Bundšen njeguje svoju kožu, tijelo i um u 40-im godinama.

Ako ste jedan od 19 miliona pratilaca Žizel Bundšenna Instagramu, znate da je supermodel strastvena kada je riječ o meditaciji, očuvanju prirode i zdravoj ishrani.

-Starost je lijepa stvar i prirodan dio života, ali može biti izazovna. Definitivno sam vidjela promjene na svojoj koži tokom godina, a danas kada pogledam ove promjene i vidim odraz svih proživljenih godina na svom licu osjećam nevjerovatnu zahvalnost. Kako starim osjećam se prijatnije u svojoj koži i zahvalan sam na svakom iskustvi i svaku godinu svog života do sada.

U nastavku donosimo lekcije za ljepotu koje je podijelila Žizel Bundšen:

Ishrana:

-Mislim da smo ono što jedemo i ta hrana treba da bude naš lijek. Veoma je važno piti dosta vode i unositi hranu koja dolazi iz zemlje, poput voća i povrća, a ne prerađenu. Sve ovo se reflektuje direktno na našu kožu"

Beauty ritual za hidrataciju kože

-Voda je vaš najbolji saveznik za lijepu kožu, tako da je potrebno piti je u velikim količinama. Takođe se oslanjam na elektrolite, koji pomažu da se bolje apsorbuje voda i desetostruko povećava hidrataciju. Takođe joj dodajem i limun što je samo bonus vitamina. Odmor je takođe neophodan jer se nedostatak sna lako uočava na licu.

Anti-ageing rutina njege kože nakon 40.

-Ujutru prvo očistim kožu, zatim lice poprskam aromaterapijskom maglicom u koju po potrebi ubacim različite sastojke, bilo da je ruža ili lavanda. Kao treći korak nanosim serum iz Capture Totale linije Dior, Super Potent Serum, jer kožu čini zdravom, hidriranom i zategnutijom. Živeći na Floridi, sa vlažnim vazduhom, zaista mi ne treba hidratantna krema osim seruma.

Uveče, pak, očistim kožu, ponekad je napravim piling, zatim nanesem serum, hidratantnu kremu, s vremena na vrijeme masku, okoloočnu kremu i spremna sam za spavanje. Veoma je važno koristiti noćnu hidratantnu kremu kako bi koža imala vremena da je upije.

elle.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:17