Aljoša Vučković / -DUBRAVKA BUSATLIJA/FACEBOOK
19/10/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aljoša Vučković ponovo snima

Legendarni glumac pobijedio opaku bolest

Aljoša Vučković prije nekoliko godina uhvatio se ukoštac sa opasnim neprijateljem, kada mu je dijagnostikovana ozbiljna bolest.

Legendarni glumac tada se povukao u medijsku izolaciju, na bolničkom liječenju proveo je izvjesni period, a o detaljima zdravstvenog stanja nije želio da govori.

Iako ga dugo nismo vidjeli, najnovija fotografija Aljoše Vučkovića pokazuje kako se dramski umjetnik osjeća nakon što je pobijedio u najvećoj životnoj bitki.

Glumac kog je publika zavoljela u kultnim ostvarenjima "Srećni ljudi", "Bolji život", "Povratak otpisanih" i mnogim drugima danas vrijedno radi na novim projektima iako je u osmoj deceniji života.

Svoj posao obožava, a nije krio da ga gluma održava vitalnim i srećnim, što može primijetiti svako ko je vidio Vučkovića ovih dana, piše Toxic.rs

Nova fotografija Aljoše Vučkovića sada je osvanula na Fejsbuku, a objavila ih je glumčeva saradnica, šminkerka, na snimanju zajedničkog projekta. Komentari ispod slike koji su se nizali, bili su samo pozitivni s obzirom na to da glumac izgleda sjajno.

Podsjetimo, Aljoša je imao ozbiljne životne probleme i ranije. Glumac je, nažalost, iskusio ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračni svijet narkotika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 06:04