/ - LEPA LUKIC
22/10/2023 u 22:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lepa Lukić se koncertom u Beogradu oprašta od publike

Koncert pod simobličnim nazivom "Lepini putići", održava se na mjestu gdje je Lukićeva gradila svoje početke višedecenijske karijere

Popularna pjevačica narodne muzike Lepa Lukić večeras održava svoj oproštajni koncert u Beogradu.

Među prvima su na događaj stigle pjevačicine kolege, između ostalih i Milena Plavšić, Ana Bekuta koja je blistala u bijeloj odjevnoj kombinaciji, Zorica Brunclik i Kemiš i mnogi drugi.

Koncert pod simobličnim nazivom "Lepini putići", održava se na mjestu gdje je Lukićeva gradila svoje početke višedecenijske karijere, nekadašnoj Dvorani Doma sindikat, a čuvenu pjevačicu u izvođenju prati orkestar Miše Mijatovića.

Pjevačica je na samom početku započela emotivni govor, a u toku istog su joj krenula suze, te je i prisutne raznježila, koncert započela svojim velikim hitom "Od izvora dva putića".

Gosti na večerašnjem koncertu Lepe Lukić biće: Dragica Radosavljević Cakana, Milan Topalović Topalko, Zorica Brunclik i Ivan Legende.

Pjevačica će poslije nekoliko godina pauze ponovo zapjevati beogradskoj publici i izvesti po posjlednji put svoje najveće hitove, prenosi Telegraf.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:28