Kajgana  / -FACEBOOK
28/11/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kajgana s ricottom za savršen doručak

Ako ste ljubitelji sira, dodatno je pospite parmezanom ili narendanom mozzarellom

Sastojci:

4 jaja

1 kašika nasjeckanog svježeg vlašca

¼ kašičice soli

1 kašika maslaca

100 g ricotte

Priprema:

Umutite jaja pa ih pomiješajte s vlašcem i soli. Otopite maslac na tavici pa izlijte jaja i miješajte silikonskom špatulom - na laganoj vatri.

Sklonite ih s vatre nakon otprilike dva do tri minuta pa lagano umiješajte ricottu.

Tostirajte četiri kriške hljeba, dodajte jaja pa po potrebi začinite s još soli i krupno mljevenim biberom. Poslužiti odmah, piše 24.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. novembar 2024 07:54