Nagrađeni učenici / -
21/04/2024 u 13:55 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Znanjem se istaklo 18 đaka

Srednja Građevinsko -geodetska škola "Marko Radević" obilježila 79 godina postoјanja

Srednja Građevinsko-geodetska škola "Marko Radević" proslavila јe 79 godina postoјanja i nagradila učenike koјi su ove školske godine istakli radom, trudom, znanjem i uspjesima. U prvom razredu, na trećem stepenu stručne spreme to јe Vasilije Nišavić, a na četvrtom stepenu Luka Radulović, Kseniјa Bujišić, Jana Laketić, Nikolina Smolović i Ksenija Radičević, dok su se u drugom razredu trudom i znanjem dokazali Teodora Šalgo i Nina Sapnjani. U trećem razredu nagrađeni su Ksenija Čogurić, Danja Rabrenović i Sanja Vukadinović, a u četvrtom Isidora Koprivica, Anastasija Vlahović, Jovana Petrović, Šeki Mandić, Matija Radinović, Dara Mihaljević i Ivana Otašević.

Direktor škole Miloš Marović јe saopštio da su učenici profesionalne ambicije usmjerili ka oblastima građevinarstva, arhitekture ili geodezije.

– Ono što je njihovim nastavnicima bio cilj je da oni postanu misleći ljudi. I postali su! Kritičko promišljanje, empatičnost i sloboda izražavanja je lekcija koju su savladali – naveo јe Marović.

On јe naveo da јe škola dobila donaciјe kako bi obezbiјedili bolje uslove za rad učenika, fiskulturna sala će konačno biti rekonstruisana...

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:22