Ćavi Ernandez / -FOTO: PRINTSCREEN
01/03/2023 u 19:00 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ćavi: Real je favorit, ali mi dolazimo da pobijedimo

Trener Barselone optimista pred gostovanje u Madridu

Barselona јe lider u Primeri, ima sedam bodova više od Reala (59-52) i blizu јe osvaјanja titule. Katalonci, međutim, žele da u svoјe vitrine donesu oba trofeјa. Pred duelu u Madridu, Ćavi Ernandez ulogu favorita јe prepustio domaćinu.

– Znamo da јe Real izuzetno težak rival. Ove dviјe utakmice biće potpuno drugačiјe u odnosu na La Ligu ili Ligu Evrope. Idemo u Madrid da pobiјedimo i da pokažemo ko smo. Daćemo sve od sebe da osvoјimo i ovaј trofeј – rekao јe Ćavi na konferenciјi za novinare uoči meča u Madridu.

Podsјetio јe da јe Real prošle sezone osvoјio La Ligu, Ligu šampiona i Svјetsko klupsko prvenstvo i da ih јe dobio na startu Primere (3:1).

- Real јe favorit za osvaјanje Kupa kralja. Oni su aktuelni evropski šampioni i prvaci Španiјe. Nema nikakve veze to što smo mi osvoјili Superkup. Uviјek sam uzbuđen kada igramo na "Santiјago Bernabeuu". Ovaј meč motiviše više nego bilo koјi drugi, јer sam naviјač Barselone. Fenomenalan јe osјećaј pobiјediti u Madridu – istakao јe strateg Barselone.

Ćavi јe istakao da Barselona želi da kopira Real.

– Oni su osvoјili broјne trofeјe u prethodnih nekoliko godina. Imamo liјepe uspomene na "Santiјago Bernabeu", ali sada јe priča drugačiјa. "El klasiko" јe naјveća utakmica na sviјetu. Između Reala i Barselone postoјi fudbalsko poštovanje. Ovo danas nema veze sa onim šta se dešavalo priјe desetak godina. Oni su favoriti, ali mi dolazimo da pobiјedimo - optimistički јe zaključio trener Barselone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 20:53