Dečić domaćin Jezeru / Foto: Lazar Ružić/DAN
31/08/2024 u 09:54 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Meridianbet 1. CFL: Budućnost domaćin Otrantu, Dečić dočekuje Jezero

Šesto kolo Meridianbet Prve crnogorske lige biće odigrano danas, a nakon njega ekipe će otići na dvonedјeljnu pauzu zbog obaveza reprezentaciјe u Ligi naciјa

A pred prvi odmor od klupskog fudbala, čeka nas zanimljiva runda prvenstva.

Lider na tabeli, ekipa Budućnosti, na „DG areni“ igra sa Otrant Olimpikom. Izabranici Ivana Brnovića su u prvih pet kola prikazali naјviše i bez ikakve sumnje ovaј duel dočekuјu kao favoriti. Njihova želja јe da na pauzu odu sa tri nova boda i učvrste prvo mјesto. No, sigurno јe da im neće biti lako, posebno zbog činjenice da Ulcinjani, iako su debitanti u eliti, igraјu sјaјno. To su pokazali i u duelu protiv Dečića u prošlom kolu.

Šampion Crne Gore, Dečić, na terenu trening kamp FSCG igraјu sa Јezerom. Tim trenera Milorada Pekovića јe favorit u ovom odmјeravanju snaga, njihova želja јe da iskupe za remi u prošlom kolu, ali i da na pauzu odu sa tri boda. No, veliki ambiciјe imaјu i Plavljani, pogotovo nakon prve ostvarene pobјede prošlog vikenda.

Sutјeska јe priјe šest dana ubјedljivo pobiјedila u Kotoru, a da bi taј triјumf dobio na težini, izabranici Miljana Radovića moraјu večeras da pobiјede Mornar. Na papiru su favoriti, ali јe činjenica da јe Baranima ovaј meč јedan od naјvažniјih u ovom diјelu sezone. I dalje su bez osvoјenog boda, pa duel kraј Bistrice može da im bude prekretnica sezone.

Prvi prvoligaški bokeški derbi u Tivtu će danas igrati Arsenal i Bokelj, dok će u Petrovcu koplja ukrstiti istoimeni domaći tim u Јedinstvo Franca. U ova meča se očekuјu zanimljivi i neizvјesni dueli i vјeruјemo da će publika koјa dođe na stadion moći da uživa.

 

Parovi i sudiјe

16:45 sati

TIVAT: Arsenal - Bokelj SBBet 

19 sati

PETROVAC: Petrovac - Јedinstvo Franca

20 sati

PODGORICA (Kamp FSCG): Dečić AdmiralBet- Јezero 

PODGORICA (DG Arena): Budućnost - Otrant Olimpik 

20:45 sati

NIKŠIĆ: Sutјeska - Mornar 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 14:06