Markos Asensio predstavljen / -FOTO: TWITTER/PSG
24/08/2023 u 12:48 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novi "parazit" u PSŽ-u, Asensio krenuo stopama Nejmara

Španac se ponaša neprofesionalno na treninzima

PSŽ je potrošio ogromne sume novca u protekloj deceniji, ali je nažalost ostavio i utisak kluba u kojem tim nikada nije bio prije pojedinca, a fudbalske zvijezde dolaze samo da dobro zarade i napuste "Park prinčeva".

Nejmar je bio igrač u prvom planu neprofesionalnošću, Brazilac je otišao, ali posljednje informacije govore da francuski šampion ima novog "parazita" u svojim redovima.

Riječ je o Markosu Asensiju, koji je ljetos stigao kao slobodan igrač iz Real Madrida.

Bio je velika želja direktora Luisa Kamposa, koji je ugovorio njegov transfer iako PSŽ u tom trenutku nije imao trenera, a Asensio je viđen kao Nejmarov nasljednik u fudbalskom smislu, a ne zbog neprofesionalnosti na treninzima.

Trener Luis Enrike i uprava kluba šokirani su ponašanjem španskog internacionalca, posebno nakon što je klub doveo Usmana Dembelea iz Barselone.

Apsolutni nedostatak truda tokom treninga koji je doprinjeo da ga Enrike ne shvata ozbiljno tokom mečeva, ali i da PSŽ počne da traži rješenje za problem, možda u ekspresnoj pozajmici Španca.

Što je najvažnije za Asensija, on je dobio 10 miliona eura samo za potpisivanje ugovora sa francuskim gigantom, a zagarantovana mu je plata od 10 miliona eura po sezoni, duplo više od onoga što je dobijao u Real Madridu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
MARKOS ASENSIOPSŽ
20. septembar 2024 04:55