Bajern na ispitu na ”Vila Parku” / EPA-EFE-ANNA SZILAGYI
02/10/2024 u 14:18 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Novi spektakli u LŠ: Real na ispitu u Lilu, Aston Vila čeka Bajern

Teška gostovanja imaju Juventus i Atletiko Madrid u Lajpcigu odnosno Lisabonu

Prva večer druge runde Lige šampiona bila je spaktakularna, na devet mečeva postignut je čak 31 pogodak, publika je uživala, a nova uzbuđenja očekuju se i večeras. Na programu je novih devet utakmica, istina bez velikog derbija, ali očekuju se interesantni susreti.

Branilac trona Real u Francuskoj će tražiti drugi trijumf nakon slavlja na premijeri protiv Štutgarta, dok će na velikom ispitu biti i Bajern protiv veoma dobre Aston Vile na "Vila Parku"nakon što je u prvom kolu demolirao zagrebački Dinamo u Minhenu (9:2).

- Mi smo došli ovdje da pobijedimo, ali znamo da je ovo UEFA Liga šampiona i da je svaki meč zahtjevan. Moramo da budemo spremni da stalno poboljšavamo performanse. Kilijan Mbape je tu, odradio je trening, ali ću tek pred zajedno sa njim donijeti odluku da li će na teren. Izbjećićećmo svaki mogući rizik - kazao je trener Reala Karlo Ančeloti.

Teško gostovanja imaju Juventus i Atletiko Madrid. "Stara dama" će u Lajpcigu biti ne velikom testu, baš kao i "kolčonerosi" u Lisabonu protiv Benfike.

Liverpul je favorit protiv Bolonje na "Enfildu", Đirona će istorijski trijumf u elitnom takmičenju tražiti na svom "Montoliviju" protiv Fejenorda, Šahtjor će u Gelzenkirhenu biti domaćin Atalanti, Dinamo će nakon bruke u Minhenu i najtežeg poraza u istoriji pokušati da se iskupi protiv Monaka na Maksimiru, a zanimliivo će biti u Gracu, gdje će snage odmjeriti Šturm i Klub Briž.

 

Parovi 2. kola

Srijeda (od 18.45): Đirona - Fejenord, Šahtjor - Atalanta. Od 21.00: Aston Vila - Bajern, Benfika - Atletiko Madrid, Dinamo Zagreb - Monako, Lil - Real, Liverpul - Bolonja, Lajpcig - Juventus, Šturm - Klub Briž.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 14:20