Sa otvaranja takmičenja u Ulotini / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
26/07/2023 u 10:16 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kup veteranskih društava u Ulotini

Na okupu se našao rekordan broj rekreativaca - čak 172, koji su se nadmetali u pet disciplina: pikadu, nabacivanju obručeva, plojki, šutu na gol i šutu na koš

U živopisnom selu Ulotina, između Andrijevice i Plava, održano je Kup takmičenje veteranskih društava Crne Gore. Domaćin i organizator je bilo DSR Veterani Plav, a pod sponzorstvom Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve. Na okupu se našao rekordan broj rekreativaca - čak 172. Bili su tu takmičari iz Andrijevice, Plava, Rožaja, Gusinja, dvije ekipe iz Berana, Bijelog Polja, Nikšića, Vojni veterani iz Podgorice i Cetinje. Takmičilo se u pet disciplina: pikadu, nabacivanju obručeva, plojki, šutu na gol i šutu na koš.

Nakon intoniranja himne Crne Gore, učesnike je u ime organizatora pozdravio Vukajlo Radenović, predsjednik plavskih veterana, a takmičenje je otvorio Miloš Čukić, menadžer Opštine Andrijevica.

Pobjednici do disciplinama: pikado - Zdenka Gvozdenović (Cetinje) i Dragan Tomić (Cetinje); nabacivanje obručeva - Dušanka Đukić(Andrijevica), Dragan Tomić (Cetinje); plojka - Milanka Ćorić (Nikšić), Zoran Jabučanin (Cetinje); šut na gol - Josipa Kljajević (Vojni veterani), Rajko Ćulafić (Andrijevica); šut na koš - Milojka Ćorić (Nikšić), dok se nije bodovala muška konkurecija, zbog tehničkih propusta.

Pobjednički pehar otputovao je za Cetinje, a pehari su dodijeljeni ekipi Bijelog Polja za fer plej i Branki Drobnjak iz Nikšiča kao najuspješnijoj veteranskoj takmičarki u Crnoj Gori.

Ekipni plasman: Cetinje 31, Andrijevica 20, Nikšić 18, Bijelo Polje 14, Vojni veterani 12 bodova...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 16:02