Favorit siguran / -FOTO: OSCG
20/06/2024 u 17:16 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Poraz "crvenih" od Turkinja u Tirani

Kadetkinje Turske, koje su u ovu utakmicu ušle kao favorit, opravdale su ulogu jedne od glavnih kandidatkinja za osvajanje medalje na Balkanijadi

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore pretrpjela je poraz od reprezentacije Turske rezultatom 3:0 (25:11, 25:8, 25:13) u poslednjoj utakmici grupne faze U18 Balkanskog prvenstva u Tirani.

Turska, koja je u ovu utakmicu ušla kao favorit, opravdala je očekivanja i potvrdila svoju poziciju jedne od glavnih kandidatkinja za osvajanje medalje na ovom prvenstvu. Iako su se odbojkašice Crne Gore borile u sva tri dijela igre, njihov trud nije bio dovoljan za osvajanje seta. Turska je uspjela da stvori ranu prednost u svakom setu i na kraju je meč završi u svoju korist.

U crnogorskom timu po četiri poena osvojile su Darja Popović i Sara Belojević, a tri Staša Mitrović. Kod Turske, 11 poena osvojila je Ajlin Ujalca.

U okviru u grupi B, preostaje još utakmica između Srbije i Moldavije. Ukoliko Srbija ostvari pobjedu u ovom susretu, za izabranice Miladena Miladinovića u petak je slobodan dan, a dan kasnije bi igrale za peto mjesto na turniru. U slučaju pobjede Moldavije, kadetkinje Crne Gore bi sjutra igrale za sedmu poziciju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 15:41