bojan marovic / - BOJAN MAROVIC
26/03/2022 u 10:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојан Маровић промотер Херцег Новог: Враћа се након 20 година на мјесто гдје је почео каријеру

Пјевач ће учествовати на фестивалу "Наше море, наше скале", гдје је прије двије деценије започео своју музичку каријеру

Црногорски пјевач Бојан Маровић недавно је одржао мини концерт на Међународном сајму туризма у Београду, те је уједно Туристичка организација Херцег Нови најавила нови фестивал „Наше море, наше скале“.

Наиме, манифестација биће одржана крајем јуна ове године, а директор Туристичке организације Општине Херцег Нови, Ђорђе Станојловић, истакао је да ће фестивал бити својеврсни ривајвел некадашњих „Сунчаних скала“ које су биле бренд града.

- Сигурни смо да ће и овај фестивал у наредном период заживјети, створити још већи број музичких звијезда и привући што више гостију који ће радо боравити и у овом периоду предсезоне код нас у Херцег Новом. Херцег Нови је град културе, музике, фестивала, и ово је само један шараф у свему томе и надам се да ће додатно подићи свијест о Херцег Новом као о важном туристичком мјесту и дестинацији која ће бити незаобилазна за госте, како из региона, тако и из остатка свијета - рекао је директор, пренијела је Нова С.

Бојан Маровић такође ће учествовати на фестивалу, а занимљиво је да је прије 20 година своју каријеру започео на "Сунчаним скалама", па му је управо то од посебног значаја јер му је била одскочна даска у музици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:54